w Aljzatkiegyenlítők - Hőszigetelő rendszer webáruház - Felületkiegyenlítő Anyagok - Hőszigetelés-Szigetelés-Kőzetgyapot

MINŐSÉG

SIKERTERMÉKEK

FACEBOOK

Aljzatkiegyenlítők

Önterülő aljzatkiegyenlítő

Önterülő aljzatkiegyenlítő
-20%
2,700 Ft 2,150 Ft
zsák

Önterülő Estrich Beton

Önterülő Estrich Beton
-21%
2,127 Ft 1,675 Ft
zsák
Aljzatkiegyenlítők.Gyárilag előkevert, por alakú, cement és műgyantakötésű, flexibilis, önterülő aljzatkiegyenlítő száraz habarcs.

Felhasználási javaslat:

A megfelelő hígítású bekevert anyagot a már száraz alapra egyenletesen öntsük szét. A terülést glettvassal segíthetjük elő. Az öntést követően a légbuborék képződés elkerülésének érdekében a friss felületet tüskés hengerrel dolgozzuk át. Egy munkamenetben 2–15 mm vastag réteg önthető és törekedjünk arra, hogy a kívánt (2–15 mm) rétegvastagságot egy öntéssel érjük el. Újabb réteg készítése csak az előző réteg száradása után történhet. A rétegvastagság, hőmérséklet és a páratartalom befolyásolja a száradási időt.

Fontos!

A munkavégzés ideje és a száradási idő alatt a hőmérséklet +5°C–+25°C között legyen. A kiegyenlített felületet az öntés és száradás ideje alatt huzattól, fagytól, tűző naptól, csapadéktól védeni kell, illetve ezen időtartam alatt a padlófűtés sem üzemelhet! A termékhez a feltüntetett víz mennyiségén kívül más anyagot hozzáadni nem szabad! A burkolatot a kiegyenlítő réteg teljes száradása után szabad csak felragasztani. A termék felhasználása szakértelmet igényel!

 
1
 

Vásárló belépés

Jelszó emlékeztető

Kosár

Az Ön kosara üres.

HÍREK