w Beltéri falfesték magas minőségű - Hőszigetelő rendszer webáruház - Hőszigetelés-Szigetelés-Kőzetgyapot

MINŐSÉG

SIKERTERMÉKEK

FACEBOOK

Beltéri falfesték magas minőségű

Beltéri falfesték magas minőségű
Ár: 1,930 Ft


vödör

Venus magas minőségű beltéri falfestékek

Jellemzői:

A VENUS beltéri, acryl bázisú, vizes hígítású, környezetbarát matt falfesték belső igényes falfelületekre. Kiváló fedőképességű, mosható, színtartó, mérsékelten páraáteresztő, időt álló. Rendelhető az IMAGINE színkártya alapján.

Feldolgozás:

Alapozás után legalább 6 óra elteltével kezdjük meg a VENUS magas minőségű beltéri falfesték felhordást, miután meggyőződtünk arról, hogy az alapozó teljes mértékben megkötött és száraz! Felhasználás előtt a VENUS beltéri falfestéket keverőszárral alacsony fordulaton jól keverjük össze. Egy helyiségben, egy töltésdátumú anyagot használjunk, vagy keverjük össze a szükséges mennyiséget egy nagyobb edényben. Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5°C–+25 °C között legyen. Termékeinkhez színezőanyagot, vagy más egyéb anyagot (a feltüntetett víz mennyiségén kívül), házilag hozzáadni nem szabad! A felhordás történhet ecsettel, teddy-hengerrel, vagy szórópisztollyal. Mindig az alapfelület strukturáltságának megfelelő szerszámot használjunk. Munkahézagot színhatár képzésnél szalagozással, vagy az élek mentén végezzünk. Egy falfelületet egy munkamenettel kell befejezni. Szerszámok tisztítását vizzel végezzük.

Fontos tudnivalok!

Felhordás előtt a színt ellenőrizzék, mert felhordás után színreklamációt nem áll módunkban elfogadni. Kérjük, hogy a VENUS magas minőségű beltéri falfestékkel lefesteni kívánt felületeket gondosan mérjék fel, s a szükséges mennyiséget egy megrendelésben adják le, mert a pótrendelésből származó termék színhatásában eltérhet. A színkatalógusban lévő színek tájékoztató jellegűek, a különböző termékek (falfestékek, díszvakolatok) között színeltérés lehetséges. A második festékréteg az első réteg száradása (20°C-on 4 óra múlva) után vihető fel. A falfesték felhordása szakértelmet igényel!

Az alapár a Fehér színre és a 2,5 Literes kiszerelésre vonatkozik

Anyagigény:

9-10 m2/l/réteg. Az anyagigény tájékoztatő jellegű, kis mértékben eltérhet a megadott mennyiségektől, a munkavégzési technológiától és az alaptól függően.

Higítás:

~0,15 l csapvíz 1 l festékhez első rétegben, 0,5 dl csapvíz 1l festékhez második, harmadik rétegben.

Színfelár Táblázat >>

Venus beltéri falfesték
kingstone beltéri falfesték
Szeretne elsőkézből értesülni, hogy a termék olcsóbb lett?
Iratkozzon fel árfigyelő szolgáltatásunkra és az ár csökkenésekor e-mailban tájékoztatjuk!


Vásárló belépés

Jelszó emlékeztető

Kosár

Az Ön kosara üres.

HÍREK