Pórusbeton ragasztó

1 889 Ft
1 488 Ft
db
Részletek
Vékony ágyazatú falazóhabarcs pórusbeton falazat ragasztásához Az MÖRTEL-Y Pórusbeton ragasztó (falazóhabarcs) gyárilag előkevert szárazhabarcs. Összetétel: Cement és mész kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz. Felhasználás: Teherhordó, és válaszfalak építéséhez, új és régi lakóépületek, középületek, ipari létesítmények pórusbeton (könnyűbeton) falazatainak építésénél felhasználható ragasztó anyag. Feldolgozás: Követelmények az alapfelülettel szemben, előkészítő műveletek: Az Mörtel-Y Pórusbeton ragasztó használata során a fogadófelületet és a falazóelemeket a gyártói és a tervezői előírásoknak megfelelően kell előkészíteni. Általánosságban az alapfelület legyen teherhordó,szilárd, pormentes, egyenletes alapfelületű. MSZ EN 998-2:2003 szerint

Az Mörtel-Y Pórusbeton ragasztó feldolgozása:

A felhasználás előtt kb.: 7 liter tiszta vízzel keverjük egyenletes fordulatszám mellett. A keverés után a habarcs azonnal felhasználható. Az Pórusbeton ragasztó-hoz a vizen kívűl más anyagot hozzáadni tilos!

Felhordása fogazott glettvassal illetve más erre a célra kialakított habarcsterítő szerszámmal.

Felhasználási idő:

kb.: 4 óra. A habarcsot egyszerre csak 2.3 falazóelem hosszúságban hordjuk fel, ez után illesszük be a falazóelemeket. Illeszteni illetve korrigálni a pórusbeton elemeket a hőmérséklettől függően kb.: 5 percen belül tudunk.

Felhasználható:

A pórubeton ragasztó (falazóhabarcs) száraz pórmentes felületen alkalmazható. Felhasználás és a teljes száradási idő alatt az alapfelület és a környezet hőmérséklete +5°C - +30°C között legyen.

Szavatosság:

Előírt tárolás esetén a csomagoláson feltüntetett gyártási dátumtól számított 6 hónapig.

Csomagolás: 25 kg-os zsákban

Tűzveszélyességi osztály: „Nem tűzveszélyes”

Miért tőlünk?

  • Kiváló szakmai háttér
  • A webáruházban megvásárolható hőszigetelő anyagok, az éptőipari piacon vezető gyártók termékei.
  • Kiváló hőszigetelés.
  • Megfizethető árak!
  • Gyors Házhoz szállítás, akár 48 óra alatt.
  • Nekünk nagyon fontos, hogy ön elégedett legyen.

házhoz szállítás

  • Szállítás saját futár autóinkkal.
  • Budapesten és Pest megyében megrendelés esetén a szállítás költség 17.000-35.000 Ft +Áfa, a megrendelt termékek fajtájától és mennyiségétől függően.
  • A Pest megyén kívüli szállítás 160Ft/km +Áfa oda vissza számolva.
  • A szállítás a pakolási díjat nem tartalmazza, a díjazás csak a kiszállításra érvényes, pakolás esetén a díjazás megállapodás alapján.

Kulcsrakész kivitelezés

Budapesten és Pest megyében. Prémium minőségű ingatlanok, tervezése és kivitelezése Garanciával.

Exaház Kft

1148 Budapest Egressy út 27-29 (Mandala Kert)

Weboldal: kulcsrakesz.hu

Gyémánt takarító szolgálat

A ragyogó tisztaságért!

Felújítás utáni nagytakarítás? Nincs ideje?

Cégünk minden esetben egyedi árajánlatot ad, természetesen ingyen. Amennyiben Önnek felújítás utáni nagytakarításra lenne szűksége, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

Hétfő-Vasárnap 0-24h

06-30-558-1541, 06-30-232-3632

Weboldalunk >>