w Estrich beton - Hőszigetelő rendszer webáruház - Hőszigetelés-Szigetelés-Kőzetgyapot

MINŐSÉG

SIKERTERMÉKEK

FACEBOOK

Estrich beton

Estrich beton
794 Ft
Akció: 625 Ft
zsák

Estrich beton beltéri felhasználásra

Feldolgozási javaslat:

A beltéri estrich beton szárazhabarcsot kézzel vagy géppel (szabadesésű vagy folyamatos) lehet megkeverni. Keverjünk össze 1 zsák mennyiségét 3-4 l vízzel. A keverésnél mindig a vízhez adjuk a szárazhabarcsot. A felhordás a betonozási munkák általános szabályai alapján kell, hogy történjen. Az alapfelület és a levegő hőmérséklete +5°C – +25 °C között legyen. Csak tiszta (pl. vezetékes) vizet használjunk.

Fontos!

A beltéri estrich betonhoz, a feltüntetett víz mennyiségén kívül más anyagot hozzáadni nem szabad! A burkolatok ragasztását az estrich réteg teljes száradása után szabad csak felragasztani. A huzatot, közvetlen napsugárzást és az idő előtti kiszáradást kerülje el (utókezelés). A termék teljes felhordása után 24 órán át védeni kell a nedvességtől és minimum 7 napig a fagytól. A termék felhasználása szakértelmet igényel.

Anyagigény:

kb: 20kg/m2/cm mennyiség. Ezen adat csak tájékoztató jellegű, kis mértékben eltérhet ettől a mennyiségtől. Függ a kivitelezési technológiától, és az alapfelület minőségétől.

Kiszerelés: 25 kg-os papírzsákban


Felhasználási terület:

Régi és új betonfelületre. A felületnek mindig szilárdnak és pormentesnek kell lennie, majd tapadóhíddal kell ellátni. Ha az estrich beton hőszigetelő rétegre kerül, választóréteget helyezünk el a hőszigetelő anyag és az estrich beton közé. A függőleges falak mentén, az átmenő csővezetékekre egy dilatációs szalagot kell elhelyezni (legalább 5 mm). 20 m2-nél kisebb felületű helyiségben nem szükséges fugát képezni.

Az Ár Telephelyi átvétellel érvényes, kiszállítási díja mennyiségtől függ!!

Estrich Beton szállítási költsége külön árazást igényel. Függ a szállítási mennyiségtől, daruzási, és behajtási lehetőségektől.

Raklap betéti díj: 2667Ft/db bruttó

Raklap használati díj: 381Ft/db bruttó

Csomagolási díj: 1016Ft/db bruttó

Daruzási költség: 508Ft/db bruttó

Estrich beton
Nincsenek kapcsolódó termékek
Szeretne elsőkézből értesülni, hogy a termék olcsóbb lett?
Iratkozzon fel árfigyelő szolgáltatásunkra és az ár csökkenésekor e-mailban tájékoztatjuk!


Vásárló belépés

Jelszó emlékeztető

Kosár

Az Ön kosara üres.

HÍREK