w Fagyálló Estrich beton - Hőszigetelő rendszer webáruház - Hőszigetelés-Szigetelés-Kőzetgyapot

MINŐSÉG

SIKERTERMÉKEK

FACEBOOK

Fagyálló Estrich beton

Fagyálló Estrich beton
857 Ft
Akció: 675 Ft
db

Fagyálló Estric beton, zsákos beton

Bedolgozási javaslat:

A fagyálló estrich beton szárazhabarcsot kézzel vagy géppel (szabadesésű vagy folyamatos) keveréssel végezzük. Keverjünk össze 1 zsák alapanyagot 3-4 l vízzel. A keverésnél mindig a vízhez adjuk a zsákos betonhoz. A felhordás a betonozási munkák általános szabályai alapján kell hogy történjen. Az alapfelület és a levegő hőmérséklete +5°C – +25 °C között legyen. Csak tiszta (pl. vezetékes) vizet használjunk.

Fontos!

A fagyálló estrich betonhoz, a feltüntetett víz mennyiségén kívül más anyagot hozzáadni nem szabad! A burkolatok ragasztása, az estrich réteg teljes száradása után szabad csak felragasztani. A huzatot, közvetlen napsugárzást és az idő előtti kiszáradást kerülje el (utókezelés). A termék teljes felhordása után 24 órán át védeni kell a csapadéktól és minimum 7 napig a fagytól. A termék felhasználása szakértelmet igényel.

Anyagigény:

kb: 20kg/m2/cm mennyiség. Ezen adat csak tájékoztató jellegű, kis mértékben eltérhet ettől a mennyiségtől. Függ a kivitelezési technológiától, és az alapfelület minőségétől.


Felhasználási terület:

Régi és új betonfelületekre használható. A felületnek mindig szilárdnak és pormentesnek kell lennie, majd tapadóhíddal kell ellátni. Ha az estrich beton hőszigetelő rétegre kerül, rétegrend betartásával, választóréteget helyezünk el a hőszigetelő anyag és az estrich beton közé. A függőleges falak mentén, az átmenő csővezetékekre egy dilatációs szalagot kell elhelyezni (legalább 5 mm vastagságban). 20 m2-nél kisebb felületű helyiségben nem szükséges fugát képezni. A fagyálló estrich beton, több adalékanyaggal rendelkezik, ezért rugalmasabb felület képzésre alkalmas. Jobban ellenáll a hőmérséklet ingadozásoknak.Az Ár telephelyi átvétellel érvényes!

Az Ár Telephelyi átvétellel érvényes, kiszállítási díja mennyiségtől függ!!

A Fagyálló estrich beton szállítási költsége külön árazást igényel. Függ a szállítási mennyiségtől, daruzási, és behajtási lehetőségektől.

Raklap betéti díj: 2667Ft/db bruttó

Raklap használati díj: 381Ft/db bruttó

Csomagolási díj: 1016Ft/db bruttó

Daruzási költség: 508Ft/db bruttó


Fagyálló Estrich beton
Nincsenek kapcsolódó termékek
Szeretne elsőkézből értesülni, hogy a termék olcsóbb lett?
Iratkozzon fel árfigyelő szolgáltatásunkra és az ár csökkenésekor e-mailban tájékoztatjuk!


Vásárló belépés

Jelszó emlékeztető

Kosár

Az Ön kosara üres.

HÍREK