Önterülő aljzatkiegyenlítő

2 450 Ft
db
Részletek
Gyárilag előkevert, por alakú, cement és műgyantakötésű, flexibilis, önterülő aljzatkiegyenlítő szárazhabarcs. Anyagösszetétel:Üvegásvány, cement, műgyanta, tulajdonságjavító adalékanyagok. Anyagszükséglet: Kb. 1,4 kg/m2/mm felülettől és kiegyenlíteni kívánt rétegvastagságtól függően. Az anyagigény tájékoztató jellegű, kis mértékben eltérhet a megadott mennyiségektől, függ a munkavégzési technológiától és a ragasztani kívánt felület minőségétől. Kiszerelés: 25 kg papírzsákban.

Felhasználási terület:

Kül- és beltéri stabil betonaljzatok, hőingadozásnak kitett felületek, padlófűtéses helyiségek aljzatbetonjának megbízható, repedésmentes kiegyenlítésére, ragasztott padlóburkolatok alá 2-15mm történő rétegvastagság kiegyenlítésére egy rétegben.

Feldolgozás:

25kg azaz 1 zsák önteülő aljzatkiegyenlítőhöz 6 l csapvizet öntsünk. A keverést lassú fordulatszámon végezzük kb 4 percen keresztűl. A csómómentesre kevert anyagot 3-5 perc pihentetés után keverjük újra.

Fontos tudnivalók:

A munkavégzés időtartama és az önterülő aljzatkiegyenlítő száradási ideje alatt +5-+25 Clesius között legyen. Száradási idő alatt a felületet huzattól, fagytól, csapadéktól, valamint tűző naptól védeni kell, és a padlófűtés sem üzemelhet. A termékhez a feltüntetett víz mennyiségeken kívűl más terméket, vagy anyagot hozzáadni nem szabad! Burkolatot a felületére ragasztani csak a teljes száradás után szabad. A termék felhasználása szakértelmet igényel.

Az önterülő aljzatkiegyenlítő használata előtt kérjük gondosan olvassa el a terméken feltüntetett használati utasítást.

Minősítés/Termékszabvány

MSZ EN 13813:2003

Tapadószilárdság: 20 perc után min.>0,5N/mm2

Hajlítószlárdság: >5N/mm2

Nyomószilárdság: >30N/mm2

Miért tőlünk?

  • Kiváló szakmai háttér
  • A webáruházban megvásárolható hőszigetelő anyagok, az éptőipari piacon vezető gyártók termékei.
  • Kiváló hőszigetelés.
  • Megfizethető árak!
  • Gyors Házhoz szállítás, akár 48 óra alatt.
  • Nekünk nagyon fontos, hogy ön elégedett legyen.

házhoz szállítás

  • Szállítás saját futár autóinkkal.
  • Budapesten és Pest megyében megrendelés esetén a szállítás költség 17.000-35.000 Ft +Áfa, a megrendelt termékek fajtájától és mennyiségétől függően.
  • A Pest megyén kívüli szállítás 160Ft/km +Áfa oda vissza számolva.
  • A szállítás a pakolási díjat nem tartalmazza, a díjazás csak a kiszállításra érvényes, pakolás esetén a díjazás megállapodás alapján.

Kulcsrakész kivitelezés

Budapesten és Pest megyében. Prémium minőségű ingatlanok, tervezése és kivitelezése Garanciával.

Exaház Kft

1148 Budapest Egressy út 27-29 (Mandala Kert)

Weboldal: kulcsrakesz.hu