Fagyálló Estrich beton

1 080 Ft
850 Ft
db
Részletek
Fagyálló Estric beton, zsákos beton Bedolgozási javaslat: A fagyálló estrich beton szárazhabarcsot kézzel vagy géppel (szabadesésű vagy folyamatos) keveréssel végezzük. Keverjünk össze 1 zsák alapanyagot 3-4 l vízzel. A keverésnél mindig a vízhez adjuk a zsákos betonhoz. A felhordás a betonozási munkák általános szabályai alapján kell hogy történjen. Az alapfelület és a levegő hőmérséklete +5°C – +25 °C között legyen. Csak tiszta (pl. vezetékes) vizet használjunk. Fontos! A fagyálló estrich betonhoz, a feltüntetett víz mennyiségén kívül más anyagot hozzáadni nem szabad! A burkolatok ragasztása, az estrich réteg teljes száradása után szabad csak felragasztani. A huzatot, közvetlen napsugárzást és az idő előtti kiszáradást kerülje el (utókezelés). A termék teljes felhordása után 24 órán át védeni kell a csapadéktól és minimum 7 napig a fagytól. A termék felhasználása szakértelmet igényel. Anyagigény: kb: 20kg/m2/cm mennyiség. Ezen adat csak tájékoztató jellegű, kis mértékben eltérhet ettől a mennyiségtől. Függ a kivitelezési technológiától, és az alapfelület minőségétől.

Felhasználási terület:

Régi és új betonfelületekre használható. A felületnek mindig szilárdnak és pormentesnek kell lennie, majd tapadóhíddal kell ellátni. Ha az estrich beton hőszigetelő rétegre kerül, rétegrend betartásával, választóréteget helyezünk el a hőszigetelő anyag és az estrich beton közé. A függőleges falak mentén, az átmenő csővezetékekre egy dilatációs szalagot kell elhelyezni (legalább 5 mm vastagságban). 20 m2-nél kisebb felületű helyiségben nem szükséges fugát képezni. A fagyálló estrich beton, több adalékanyaggal rendelkezik, ezért rugalmasabb felület képzésre alkalmas. Jobban ellenáll a hőmérséklet ingadozásoknak.Az Ár telephelyi átvétellel érvényes!

Az Ár Telephelyi átvétellel érvényes, kiszállítási díja mennyiségtől függ!!

A Fagyálló estrich beton szállítási költsége külön árazást igényel. Függ a szállítási mennyiségtől, daruzási, és behajtási lehetőségektől.

Raklap betéti díj: 2667Ft/db bruttó


Fagyálló Estrich beton

Miért tőlünk?

  • Kiváló szakmai háttér
  • A webáruházban megvásárolható hőszigetelő anyagok, az éptőipari piacon vezető gyártók termékei.
  • Kiváló hőszigetelés.
  • Megfizethető árak!
  • Gyors Házhoz szállítás, akár 48 óra alatt.
  • Nekünk nagyon fontos, hogy ön elégedett legyen.

házhoz szállítás

  • Szállítás saját futár autóinkkal.
  • Budapesten és Pest megyében megrendelés esetén a szállítás költség 17.000-35.000 Ft +Áfa, a megrendelt termékek fajtájától és mennyiségétől függően.
  • A Pest megyén kívüli szállítás 160Ft/km +Áfa oda vissza számolva.
  • A szállítás a pakolási díjat nem tartalmazza, a díjazás csak a kiszállításra érvényes, pakolás esetén a díjazás megállapodás alapján.

Kulcsrakész kivitelezés

Budapesten és Pest megyében. Prémium minőségű ingatlanok, tervezése és kivitelezése Garanciával.

Exaház Kft

1148 Budapest Egressy út 27-29 (Mandala Kert)

Weboldal: kulcsrakesz.hu

Gyémánt takarító szolgálat

A ragyogó tisztaságért!

Felújítás utáni nagytakarítás? Nincs ideje?

Cégünk minden esetben egyedi árajánlatot ad, természetesen ingyen. Amennyiben Önnek felújítás utáni nagytakarításra lenne szűksége, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

Hétfő-Vasárnap 0-24h

06-30-558-1541, 06-30-232-3632

Weboldalunk >>