w Homlokzatfesték | Homlokzatfestékek | Külső falfesték ár

MINŐSÉG

SIKERTERMÉKEK

FACEBOOK

Homlokzatfesték

A homlokzatfesték merőben megoldást jelent az épület esztétikus felület képzésére, vagyis színezésére. Homlokzatfesték több fajtája található webáruházunkban . A Kingstone Chemicals építőanyag gyártó által forgalmazott

Texturato homlokzatfesték:

  • kiváló fedőképesség, mosható felület, részleges páraáteresztő képességű. Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően időtálló,jól bírja a napsütés az UV sugárzást. A Magas minőségű homlokzatfesték 260 színben rendelhető 5-15L-es kiszerelésekben.

Terra homlokzatfesték:

  • Légáteresztő, Összetételének köszönhetően a régi építésű épületek, akár vályogház homlokzatának átszinezését is elvégezhetjük vele. Használata gazdaságos, igen nagy fedőképességének köszönhetően. A Terra homlokzatfesték 60 pasztel színben rendelhető IMAGINE színkártya szerint, 5-15 L-es kiszerelésben.
Alkalmazási terület:

Régi és új építésű épületek külső falfelület festése. Hőszigetelő rendszerek esztétikus fedőrétege. Simított vagy glettelt, esetleg vakolt felület, GRUND TT mélyalapozóval kezelt felület utáni falfestés.

Felhordási munkamenet:

A Homlokzatfesték mindig tiszta és  vagy GRUND TT vagy GRUND Fix alapozóval lekent, felületre lehet felhordani. Ha a falfelület, nem megfelelő, repedt, vagy területenkén hiányos, akkor ezeket a hibákat ki kell javítani. A falfelületet alapozós után legalább 4 óra száradás után festhetjük. A festék felhordható: ecsettel, hengerrel, vagy szórópisztollyal. A termékeket nedves felületre, vagy gipszes, esetleg meszes alapú anyagokra a festékeket ne használjuk!

Fontos tudnivaló:

A homlokzatfesték valamint az  alapozók párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható. Az ideális hőmérséklet a festés munkálataihoz +15°C – +30°C.

 
1
 

Vásárló belépés

Jelszó emlékeztető

Kosár

Az Ön kosara üres.

HÍREK