Homlokzati vakolat Terra 1,5mm kapart

4 200 Ft
db
Részletek
TERRA 1,5mm Homlokzati vakolat kapart tulajdonságai: A Terra homlokzati vakolat kiváló tulajdonságú,könnyű felhordású,környezetbarát, természetes ásványi anyagokat tartalmazó, gazdaságos homlokzati vakolat 1,5mm vastagságú kapart struktúra tipus. Az alapár a FEHÉR színre vonatkozik! Anyagigény: 2,3-2,5kg/m2, a homlokzati felület minőségétől függően. Színválaszték: IMAGINE színkártya alapján Kadósság:~6,5m2/vödör Hígítható: Vízzel (ideális 20°C) maximum 1,2 dl/vödör, hőmérséklettől függően. Száradási idő: 20°C-on - tapintásra 2 óra - záporbiztos szilárdulás 10 óra - teljes kötési idő 28 nap. Tárolás: Zárt, fagymentes helyen, sugárzó hőtől, tűző naptól védve. Kiszerelés: 15 kg légmentesen záródó műanyag vödörben. Eltartható: 3 évig (+5°C +30°C) eredeti csomagolásban.

Fontos tudnivalók:

A Terra 1,5mm homlokzati vakolat és alapozója párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon használni tilos. A kivitelezési munkák és a termék száradási ideje alatt a felületi és a levegő hőmérséklete +5°C alá nem süllyedhet, valaminta a csapadéktól a felületet óvni kell.  A homlokzati vakolathoz színezőanyagot, vagy más egyéb anyagot (a feltüntetett víz mennyiségén kívül), házilag hozzáadni nem szabad!

Színfelár táblázat >>>


Miért tőlünk?

  • Kiváló szakmai háttér
  • A webáruházban megvásárolható hőszigetelő anyagok, az éptőipari piacon vezető gyártók termékei.
  • Kiváló hőszigetelés.
  • Megfizethető árak!
  • Gyors Házhoz szállítás, akár 48 óra alatt.
  • Nekünk nagyon fontos, hogy ön elégedett legyen.

házhoz szállítás

  • Szállítás saját futár autóinkkal.
  • Budapesten és Pest megyében megrendelés esetén a szállítás költség 17.000-35.000 Ft +Áfa, a megrendelt termékek fajtájától és mennyiségétől függően.
  • A Pest megyén kívüli szállítás 160Ft/km +Áfa oda vissza számolva.
  • A szállítás a pakolási díjat nem tartalmazza, a díjazás csak a kiszállításra érvényes, pakolás esetén a díjazás megállapodás alapján.

Kulcsrakész kivitelezés

Budapesten és Pest megyében. Prémium minőségű ingatlanok, tervezése és kivitelezése Garanciával.

Exaház Kft

1148 Budapest Egressy út 27-29 (Mandala Kert)

Weboldal: kulcsrakesz.hu

Gyémánt takarító szolgálat

A ragyogó tisztaságért!

Felújítás utáni nagytakarítás? Nincs ideje?

Cégünk minden esetben egyedi árajánlatot ad, természetesen ingyen. Amennyiben Önnek felújítás utáni nagytakarításra lenne szűksége, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

Hétfő-Vasárnap 0-24h

06-30-558-1541, 06-30-232-3632

Weboldalunk >>