Texturato 2 mm dörzsölt homlokzati vakolat

4 950 Ft
db
Részletek
Homlokzati vakolat 2mm dörzsölt struktúrával Vizes hígítású akryl kötőanyagú, természetes ásványi töltőanyagú, pasztaszerű finomvakolat-homlokzati vakolat. Mosható, színtartó, mérsékelten páraáteresztő, időtálló jó tulajdonságokkal rendelkezik. Kapható 260 színben, IMAGINE színkártya színeiben. A legmodrenebb gyártástecnológiával készül. Hígítható: Vízzel (ideális 20°C) maximum 1–2 dl/vödör,  hőmérséklettől függően.Száradási idő: 20°C-on: tapintásra 2 óra zápor biztos szilárdulás 10 óra teljes kötési idő 28 nap. Kiszerelés: 15 kg légmentesen záródó műanyag vödörben. Anyagszükséglet: 2,8 kg/m2 Az alapár a Fehér színre értendő! Színfelár táblázat >>>

A Texturato 2mm homlokzati vakolat felhordási technológia:

Felhasználás előtt a felhasználni kívánt 2mm vastag dörzsölt struktúráju homlokzati vakolat-ot jól össze kell keverni, kizárólag csak alacsony fordulatszámon. Csak száraz, hibátlan, pormentes, egyenletes felületre hordjuk fel a megfelelő hígítású GRUND TT alapozót. A 2mm-es homlokzati vakolat-ot (finomvakolatot) fém glettvassal kell felhordani. Felhordás után a felületet úgynevezett műanyag símítólal kell a gördülőszemcsés struktúrát kialakítani, körkörös, vízszintes vagy függőleges húzásokkal. Így a műanyag símító alatt a szemcse egyenletesen gördül, s azonos mintázatot alakít ki. Egy felületet egy munkamenettel kell befejezni! A 2mm dörzsölt homlokzati vakolat felhordása szakértelmet igényel.

Fontos tudnivaló: Figyelem! Vödrös vakolat pótrendelése esetén színeltérés előfordulhat.Miért tőlünk?

  • Kiváló szakmai háttér
  • A webáruházban megvásárolható hőszigetelő anyagok, az éptőipari piacon vezető gyártók termékei.
  • Kiváló hőszigetelés.
  • Megfizethető árak!
  • Gyors Házhoz szállítás, akár 48 óra alatt.
  • Nekünk nagyon fontos, hogy ön elégedett legyen.

házhoz szállítás

  • Szállítás saját futár autóinkkal.
  • Budapesten és Pest megyében megrendelés esetén a szállítás költség 17.000-35.000 Ft +Áfa, a megrendelt termékek fajtájától és mennyiségétől függően.
  • A Pest megyén kívüli szállítás 160Ft/km +Áfa oda vissza számolva.
  • A szállítás a pakolási díjat nem tartalmazza, a díjazás csak a kiszállításra érvényes, pakolás esetén a díjazás megállapodás alapján.

Kulcsrakész kivitelezés

Budapesten és Pest megyében. Prémium minőségű ingatlanok, tervezése és kivitelezése Garanciával.

Exaház Kft

1148 Budapest Egressy út 27-29 (Mandala Kert)

Weboldal: kulcsrakesz.hu

Gyémánt takarító szolgálat

A ragyogó tisztaságért!

Felújítás utáni nagytakarítás? Nincs ideje?

Cégünk minden esetben egyedi árajánlatot ad, természetesen ingyen. Amennyiben Önnek felújítás utáni nagytakarításra lenne szűksége, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

Hétfő-Vasárnap 0-24h

06-30-558-1541, 06-30-232-3632

Weboldalunk >>