Texturato 1,5 mm dörzsölt homlokzati vakolat

4 800 Ft
db
Részletek
Homlokzati vakolat 1,5mm dörzsölt struktúrával Vizes hígítású akryl kötőanyagú, természetes ásványi töltőanyagú, pasztaszerű finomvakolat-homlokzati vakolat. Mosható, színtartó, mérsékelten páraáteresztő, időtálló jó tulajdonságokkal rendelkezik. Az alapár a FEHÉR színre vonatkozik! Hígítható: Vízzel (ideális 20°C) maximum 1–2 dl/vödör,  hőmérséklettől függően.Száradási idő: 20°C-on: tapintásra 2 óra zápor biztos szilárdulás 10 óra teljes kötési idő 28 nap. Kiszerelés: 15 kg légmentesen záródó műanyag vödörben. Anyagszükséglet: 2,3kg - 2,5 kg/m2 Az alapár a Fehér színre értendő! Színfelár táblázat >>>

A Texturato1,5mm homlokzati vakolat felhordási technológia:

Felhasználás előtt a felhasználni kívánt 1,5mm(1,4mm) vastag dörzsölt struktúráju homlokzati vakolat-ot jól össze kell keverni, kizárólag csak alacsony fordulatszámon. Csak száraz, hibátlan, pormentes, egyenletes felületre hordjuk fel a megfelelő hígítású GRUND TT alapozót. Az 1,5mm-es homlokzati vakolat-ot (finomvakolatot) fém glettvassal kell felhordani. Felhordás után a felületet úgynevezett műanyag símítólal kell a gördülőszemcsés struktúrát kialakítani, körkörös, vízszintes vagy függőleges húzásokkal. Így a műanyag símító alatt a szemcse egyenletesen gördül, s azonos mintázatot alakít ki. Egy felületet egy munkamenettel kell befejezni! Az 1,5mm dörzsölt homlokzati vakolat felhordása szakértelmet igényel.

Fontos tudnivaló: Figyelem! Vödrös vakolat pótrendelése esetén színeltérés előfordulhat.Miért tőlünk?

  • Kiváló szakmai háttér
  • A webáruházban megvásárolható hőszigetelő anyagok, az éptőipari piacon vezető gyártók termékei.
  • Kiváló hőszigetelés.
  • Megfizethető árak!
  • Gyors Házhoz szállítás, akár 48 óra alatt.
  • Nekünk nagyon fontos, hogy ön elégedett legyen.

házhoz szállítás

  • Szállítás saját futár autóinkkal.
  • Budapesten és Pest megyében megrendelés esetén egységesen a szállítás költség 15.000 Ft
  • Pest megyén kívüli szállítás megegyezés szerint.

A szállítás a pakolási díjat nem tartalmazza, a díjazás csak a kiszállításra érvényes, pakolás esetén a díjazás megállapodás alapján.

Kulcsrakész kivitelezés

Budapesten és Pest megyében. Prémium minőségű ingatlanok, tervezése és kivitelezése Garanciával.

Exaház Kft

1148 Budapest Egressy út 27-29 (Mandala Kert)

Weboldal: kulcsrakesz.hu