w Hőszigetelő rendszer 12cm | Texturato 2mm dörzsölt vakolat | Hőszigetelő anyagok

MINŐSÉG

SIKERTERMÉKEK

FACEBOOK

Hőszigetelő rendszer 12cm Texturato 2mm dörzsölt vakolattal

Hőszigetelő rendszer 12cm Texturato 2mm dörzsölt vakolattal
Ár: 3,194 Ft


m2

Csúcsminőségű Hőszigetelő rendszer 12cm vastagságban

Kiváló minőségű anyagok összeállítása. A Texturato 2mm dörzsölt díszvakolat kiváló időtálló, színtartó, gazdaságos homlokzati vakolat. A Hőszigetelő rendszer 12cm vastagságban igen jelentős mértékű hőszigetelő érték javulást eredményez. lehetőség szerint homlokzati rendszereknél törekedjünk a minnél vastagabb anyagok használatára, mert a vastagabb hőszigetelő rendszer-rel nagyobb hőenergiát takarítunk meg.

12cm

CSÚCSMINŐSÉG,akár 10 ÉV RENDSZERGARANCIA!

Színfelár táblázat >>>

Színválasztó megtekintése »

A fosszilis fűtőanyagok árainak folyamatos növekedése, a környezetvédelem fontosságának előtérbe helyezése miatt, megnövekedett igény mutatkozik a homlokzati hőszigetelés azaz a hőszigetelő rendszerek iránt. A polisztirollapos az egyik legelterjedtebb hőszigetelő rendszer típus.

A Hőszigetelő rendszer 12cm ára tartalmazza:

  • 1m2 polisztirol hablemez
  • 5kg / m2 Texturato polisztirol ragasztó
  • 1, 1m2 / m2 Alkáliálló Üvegszövet 145g
  • 1m2 Texturato 2mm dörzsölt hatású díszvakolat
  • 0,1L/m2 vakolatalapozó

EMI engedélyel ellátott, a Texturato hőszigetelő rendszer-re akár 10 év rendszergarancia!

Felhasználás:

A homlokzati felület előkészítése: Az épületen a hőszigetelő rendszer 12cm kivitelezési munkálatai előtt, vagyis a hőszigetelni kívánt felületet ragasztás előtt a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A málladozó, pergő vakolatot el kell távolítani. A jó minőségű, homlokzati felületet megfelelő hígítású, lehetőleg mélyalapozóval, festőhenger, vagy festőkorong segítségével kenjük át. .

A hőszigetelő rendszer 12cm felhordása: A mélyalapozóval átkent száraz felületre ragasztjuk fel a választott vastagságú hőszigetelő anyagot. Szélein és pontszerűen több helyen ragasztóval be kell kenni, és a falfelületre szorosan illesztve, kötésben kell felhelyezni. Ügyeljünk a hőszigetelő lapok között hézag ne maradjon. A hőhidak kialakulása elkerülése miatt, a ragasztó a lapok közé ne kerüljön.

Célszerű a hőszigetelő rendszerek rögzítéséhez megfelelő hosszúságú dübelt használni, az éleket élvédővel megvédeni az esetleges sérülésektől. A lapok felragasztása után az üvegszövet hálót a polisztirol ragasztóval kell beágyazni, ügyelve rá, hogy ránc és gyűrődésmentes legyen, majd gletteljük át. A hálószélek találkozásánál a hálót fedésbe kell fektetni legalább 5-10% átfedéssel. Fontos, hogy a glettelt felület egyenletes és sima legyen, a hálót a glettelés teljesen fedje. A megszilárdult, kiszáradt felületet a Texturato alapozóval át kell kenni. Az alapozó száradása után lehet a Texturato kapart vakolatot a tecnológiai előírás szerint kell felhordani.

Az UV káros hatásaival szemben használjon a vakolat felületére Texturato Protect bevonóanyagot. (színvédelem, tisztítás)

Hőszigetelő rendszer 12cm Texturato 2mm dörzsölt díszvakolattal
Szeretne elsőkézből értesülni, hogy a termék olcsóbb lett?
Iratkozzon fel árfigyelő szolgáltatásunkra és az ár csökkenésekor e-mailban tájékoztatjuk!


Vásárló belépés

Jelszó emlékeztető

Kosár

Az Ön kosara üres.

HÍREK