w Hőszigetelő rendszer 8cm | Texturato 1,5mm kapart vakolat | Hőszigetelő anyagok

MINŐSÉG

SIKERTERMÉKEK

FACEBOOK

Hőszigetelő rendszer 8cm Texturato 1,5mm kapart vakolattal

Hőszigetelő rendszer 8cm Texturato 1,5mm kapart vakolattal
Ár: 2,484 Ft


m2

Hőszigetelő rendszer 8cm Texturato kapart díszvakolattal

Kiváló minőségű anyagok összeállítása. A Texturato 1,5mm kapart díszvakolat kiváló időtálló, színtartó, gazdaságos homlokzati vakolat. A Hőszigetelő rendszer 8cm vastagságban megfelelő mértékű hőszigetelő érték javulást eredményez. lehetőség szerint homlokzati rendszereknél törekedjünk a 8cm-nél ill. minnél vastagabb anyagok használatára, mert a vastagabb hőszigetelő rendszer-rel nagyobb hőenergiát takarítunk meg.

8cm

KIVÁLÓ MINŐSÉG,IDŐTÁLLÓ,SZÍNTARTÓ!

Színfelár táblázat >>>
Színválasztó megtekintése »

A Hőszigetelő rendszer 8cm ára tartalmazza:

  • 1m2 polisztirol hablemez
  • 5kg / m2 Texturato Kleber polisztirol ragasztó
  • 1, 1m2 / m2 Alkáliálló Üvegszövet 145g
  • 1m2 Texturato 1,5mm kapart hatású díszvakolat
  • 0,1L/m2 vakolatalapozó

EMI engedélyel ellátott, a Texturato hőszigetelő rendszer-re akár 10 év rendszergarancia!

Felhasználás:

Az alap előkészítése: Az épületen a hőszigetelő rendszer 8cm kivitelezési munkálatai előtt – párkányok, nyílászárók – be kell építeni. A felületet ragasztás előtt a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A málladozó, pergő vakolatot el kell távolítani. A jó minőségű alapfelületet megfelelő hígítású, lehetőleg az Grund Fix mélyalapozóval, festőhenger, vagy festőkorong segítségével telítettségig át kell itatni.

A hőszigetelő rendszer 8cm felhordása: A száraz felületre ragasztjuk fel a választott vastagságú polisztirol lapokat. Szélein és pontszerűen több helyen ragasztóval be kell kenni, és a falfelületre egymáshoz szorosan illesztve, kötésben kell felhelyezni. Ügyeljünk a hőszigetelő lapok között hézag ne maradjon, és ragasztó ne kerüljön közéjük, hogy hőhidak ne alakúlhassanak ki.

Célszerű a hőszigetelő rendszerek rögzítéséhez megfelelő hosszúságú dübelt használni, az éleket élvédővel megvédeni az esetleges sérülésektől. A lapok felragasztása után az üvegszövet hálót a polisztirol ragasztóval kell beágyazni, ügyelve rá, hogy ránc és gyűrődésmentes legyen, majd gletteljük át. A hálószélek találkozásánál a hálót fedésbe kell fektetni legalább 5-10% átfedéssel. Fontos, hogy a glettelt felület egyenletes és sima legyen, a hálót a glettelés teljesen fedje. A megszilárdult, kiszáradt felületet a Texturato alapozóval át kell kenni. Az alapozó száradása után lehet a Texturato kapart vakolatot a tecnológiai előírás szerint kell felhordani.

Az UV káros hatásaival szemben használjon a vakolat felületére Texturato Protect bevonóanyagot. (színvédelem, tisztítás)

Hőszigetelő rendszer 8cm 1,5mm
Szeretne elsőkézből értesülni, hogy a termék olcsóbb lett?
Iratkozzon fel árfigyelő szolgáltatásunkra és az ár csökkenésekor e-mailban tájékoztatjuk!


Vásárló belépés

Jelszó emlékeztető

Kosár

Az Ön kosara üres.

HÍREK