w Kézi alapvakolat

MINŐSÉG

SIKERTERMÉKEK

FACEBOOK

Kézi alapvakolat

Kézi alapvakolat
1,080 Ft
Akció: 850 Ft
zsák
Feldolgozási javaslat:

Az előkészített vakolni kívánt felületre a kézi vakolat felhordása 1 rétegben, maximum 15–20 mm vastagságban történhet hagyományos kőműves szerszámokkal. Az előírt keverővíz mennyiséghez (~5-6 l / 25 kg) a zsák tartalmát fokozatosan hozzáadva minimum 5–6 perc alatt csomómentesre keverjük. Amennyiben a fugák mélyek vagy a kézi alapvakolatvastagság a 25 mm-t meghaladja, mindenképpen 2 rétegben javasoljuk a felhordást. Közvetlenül egymás utáni menetben friss a frissre elv szerint, amennyiben nem azonnal egymás után végezzük, érdesítsük az első réteg felületét. A bekevert kézi alapvakolatot, 2 órán belül használjuk fel. A lehulló vakolóanyagot újra felhasználni TILOS!

Fontos!

+5°C alatti felületi és hőmérsékletnél a kézi alapvakolat nem használható. Az alapvakolat száradásáig a felületet nem érheti fagy és erős huzathatás. A friss vakolatot óvjuk a gyors kiszáradástól. Várakozási idő a felület átvonásához vakolat mm-ként 1 nap. Termékeinkhez a feltüntetett víz mennyiségén kívül más anyagot hozzáadni nem szabad.Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti a száradási folyamatot, magas hőmérséklet viszont gyorsítja a kézi alapvakolat szilárdulását. A termék felhasználása szakértelmet igényel!

Anyagigény:

kb:13 kg/m2/1 cm. Az anyagigény tájékoztató jellegű, kis mértékben eltérhet a megadott mennyiségtől,a munkavégzési technológiától és az alapfelülettől függően. 5–6 l csapvíz 1 zsák/25 kg alapvakolathoz.

Kiszerelés: 25kg-os papírzsákban.

Tulajdonságai:

Kézi felhordásra alkalmas, felhasználásra kész, gyárilag előkevert vízzel keverhető szárazhabarcs, amely cement és mész kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz. Egyrétegű vakolat, minden ásványi alapfelületre, bel- és kültéri felhasználásra.

Javasolt vastagság beltérben: 15 mm/réteg.

Javasolt vastagság kültérben: 20 mm/réteg.

Az Ár Telephelyi átvétellel érvényes, kiszállítási díja mennyiségtől függ!!

A kézi alapvakolat szállítási költsége külön árazást igényel. Függ a szállítási mennyiségtől, daruzási, és behajtási lehetőségektől.

Raklap betéti díj: 2667Ft/db bruttó

Raklap használati díj: 381Ft/db bruttó

Csomagolási díj: 1016Ft/db bruttó

Daruzási költség: 508Ft/db bruttó

Nincsenek kapcsolódó termékek
Szeretne elsőkézből értesülni, hogy a termék olcsóbb lett?
Iratkozzon fel árfigyelő szolgáltatásunkra és az ár csökkenésekor e-mailban tájékoztatjuk!


Vásárló belépés

Jelszó emlékeztető

Kosár

Az Ön kosara üres.

HÍREK