w Kőzetgyapot | Kőzetgyapot szigetelés | hőszigetelés ár

MINŐSÉG

SIKERTERMÉKEK

FACEBOOK

Kőzetgyapot

- Az épületünk hőveszteség csökkentésének módja , ha a külső homlokzati falfelületet, valamint a tető-, és a pince födémeket látjuk el megfelelő vastagságú hőszigeteléssel.

- A kőzetgyapot hőszigetelés igensok szempontból előnyösebb a polisztirol szigetelő anyagoknál. A kőzetgyapot páraáteresztő képessége sokkal jobb az azonos vastagságú polisztirol hablemez azonos hőszigetelés-i képessége mellett. A kőzetgyapot gyakorlatilag nem zsugorodik, hőmozgása egyátalán nincs. Nem éghető, a homlokzati tűzterjedés nem lehetséges.

Bővebb leírás a kőzetgyapot anyagokról a hőszigetelés-szigetelés.hu weboldalon kaphat.

Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer díszvakolattal

Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer 1,5mm vakolattal

Megrendelhető 260 színben IMAGINE színkártya alapján 1,5mm és 2mm vakolat vastagsággal. Kiválóan alkalmazható régi és új építésű épületek kőzetgyapot homlokzati hőszigetelésének kialakításaihoz. Alkalmazható vályogból készült épületekhez is.

Lambda tényező: (W/mK) 0,037,Olvadáspont:(Celsius-1000), Tűzvédelmi osztály: A1 nem éghető
Magas hőszigetelő képesség, Jó páraáteresztő képesség, Jó hangszigetelés, Környezetbarát.

további információért kattintson a képre>>>>


Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer akció

Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer akció kép

A rendszer akció zsákos vakolattal kerül forgalomba, amit csak (FEHÉR) színben forgalmazunk. 1,5mm és 2mm vakolatvastagsággal választható.Ár/érték aránya miatt igen kiváló választás ebben az árkategóriában.

további információért kattintson a képre>>>>


Vakolható homlokzati kőzetgyapot

Paroc vakolható kőzetgyapot

Rendelhető 5cm-20cm-ig. Kedvező ár, kiválló hő és hangszigetelő tulajdonságok. A vakolható kőzetgyapot egyre elterjedtebb hőszigetelés homlokzati bevonatrendszereknél. Nem zsugorodik, nem éghető A1. Homlokzati bevonatrendszereknél használatos kőzetgyapot termék.

további információért kattintson a képre>>>>


Homlokzati kőzetgyapot

homlokzati kőzetgyapot. Másnéven a vakolható kőzetgyapot.Homlokzati bevonatrendszereknél használható kiváló tulajdonságokkal.

Kiválló hőszigetelés-i érték: 0,037 W/m2K kiválló ár/érték arány, 5cm-20cm-ig, nagy hőállóság. Teljes keresztmetszetében hidrofobizált. A homlokzati kőzetgyapot hőszigetelés, homlokzati rendszerek kivitelezéséhez használható. Igen magas követelményeknek megfelel. Nem zsugorodik, hosszú időn át megtartja kiváló tulajdonságait. Ajánlott kőzetgyapot termék.

további információért kattintson a képre>>>>PAROC UNS 37z Általános kőzetgyapot hőszigetelés

Kőzetgyapot tető és beltér hőszigetelés

A piacon kapható legjobb szigetelő értékű általános kőzetgyapot. A hőszigetelés-i érték 0,037 W/m2K. Kaphat 5-10-15-20 cm vastagságban vákumcsomagolt kiszerelésben, ami nagymértékben megkönyíti a kivitelezési munkálatokat, mert a kőzetgyapot szálak nem szóródnak szét, a csomag kibontása csak a szigetelendő területnél történik.

A tető szerkezeténél legalább a 12-15 cm vastag hőszigetelés használata szükséges! Gyakorlati tény, hogy a hő az épület tetőszerkezetén keresztűl távozik, ezért m2 arányában az energiaveszteség illetve a hőveszteség a tető irányában a legnagyobb mértékű. Padlástérben legalább 15 cm vastag hőszigetelés szükséges, A magasabb tető részeken mint a szarufák között 10-12 cm vastag, a szarufák elé 4-5 cm vastag polisztirol anyagú kiegészítő hőszigetelés a szakszerű. Ezzel csökken a hőhíd hatás és a tető átlagvastagsága is nő.Lépésálló kőzetgyapot

lépésálló kőzetgyapot ssb1.Ezt a fajta kőzetgyapot terméket betonfödém és lapostető szigeteléshez is ajánljuk. Valamint a homlokzati kivitelezésnél ablakkávák kialakításához!

Ez a fajta kőzetgyapot termék elsősorban, betonfödémek szigetelő anyagakén értékesítjük. Hőszigetelés-i értéke igen jó 0,036 W/m2K. Kiváló mechanikai tulajdonságú, kemény felületű. Hosszű élettetramú, tűzálló A1 besorolás.


Ne feledjük!

- A hőszigetelés minősége nagyon fontos szempont, mert ha már szigeteljük házunk szerkezeti elemeit, ne a legolcsóbb termék megvásárlására törekedjünk. Az olcsó termékek származása, tulajdonságainak azonossága nem mindíg igaz. Az ISOROC ( Auisztria) és a PAROC (Finn) kőzetgyapot termékek világszerte elismert szigetelő anyagok több évtizede, hatalmas szakmai tudással rendelkeznek.kőzetgyapot

Vásárló belépés

Jelszó emlékeztető

Kosár

Az Ön kosara üres.

HÍREK