w Kőzetgyapot hőszigetelés homlokzatra - Hőszigetelő rendszer webáruház - Kőzetgyapot hőszigetelő anyagok - Hőszigetelés-Szigetelés-Kőzetgyapot

MINŐSÉG

SIKERTERMÉKEK

FACEBOOK

Kőzetgyapot hőszigetelés homlokzatra

Légáteresztő homlokzati hőszigetelő anyagok

Igen nagymértékű fejlődés tapasztalható a kőzetgyapot hőszigetelés, azon belűl a homlokzati felhasználásra készűlt termékek terén. A megnövekedett igények miatt, nagyon fontossá vált a minőség és a felhasználás szélesítése. A kőzetgyapot hőszigetelés a nagy hőmérsékletnek ellenálló hőszigetelő anyag ami az esetleges tűz esetén, gátolja  a más helyiségekbe az átterjedést. Meghosszabítja a tűzoltóknak azokata az értékes perceket amíg a helyszínre érhetnek. De nem csak ez a legfontosabb szempont. A kőzetgyapot hőszigetelés, természetes alapanyagokból készűl, nem tertalmaz egészségre káros anyagokat, ellenáll a természeti korrózióknak, ( ezalatt az értendő: hogy az évek során során váltakozó évszakok igen nagy mértékben megterhelik a falak szerkezetét. Ugyan úgy dilettál mint bármi más anyag.), és a csapadék okozta rothatásoktól védő pajzsként funkcionál. A kőzetgyapot hőszigetelés lecsökkenti a szerkezetekre jutó hőterhelések mértékét, ezálltal meghosszabítja élettartamikat. Cégünk az ISOROC és a PAROC fajta kőzetgyapot hőszigetelés-t forgalmazza. A termékek vezető gyártók anyagai, hőszigetelő értékben kiválóak.

Testsűrűsége 100-110kg/m3.
Megnevezés:
  • PAROC FAS 3
  • ISOROC ISOPANEL

A használata során védőruházat, védőszemüveg ajánlott. A kőzetgyapot hőszigetelés por átmeneti bőrviszketést okozhat, tisztálkodást lehetőleg hideg vízzel végezzük. A kicsomagolása lehetőleg a felhassználási területen történjen.

 
1
 

Vásárló belépés

Jelszó emlékeztető

Kosár

Az Ön kosara üres.

HÍREK