w Lábazati alapvakolat, cementvakolat

MINŐSÉG

SIKERTERMÉKEK

FACEBOOK

Lábazati alapvakolat

Lábazati alapvakolat
1,270 Ft
Akció: 1,000 Ft
zsák
Felhordási javaslat:

Az előkészített lábazati felületre a vakolat felhordása 1 rétegben, maximum 15-20 mm vastagságban kerülhet. Az előírt víz mennyiséghez a zsák tartalmát fokozatosan adagolva, minimum 5-6 perc alatt csomómentesre keverjük. Keverése történhet betonkeverőben, vagy keverőgéppel (megfelelő keverőszárat használva) esetleg kézzel. Ha a felület kiegyenlítéséhez nagyobb rétegvastagság szükséges, akkor a lábazati alapvakolatot csak több rétegben vigyük fel, és a első réteg felületét vakolatfésűvel vagy vágással érdesítsük a megfelelő tapadás érdekében. A földre hulló lábazati alapvakolat felhasználása TILOS! A bekevert anyagot 2 órán belül fel kell használni.

Fontos!

A lábazati alapvakolat (cementvakolat) száradása közben a felületét nem érheti fagy és erős huzathatás. A friss vakolatot óvjuk a gyors kiszáradástól. Várakozási idő a felület átvonásához vakolat milliméterenként 1 nap. Termékeinkhez a feltüntetett víz mennyiségén kívül más anyagot hozzáadni nem szabad. A termék felhasználása szakértelmet igényel!

Anyagigény:

kb:16 kg/m2/1 cm. Az anyagigény tájékoztató jellegű, kis mértékben eltérhet a megadott mennyiségtől,a munkavégzési technológiától és az alapfelülettől függően. 5–6 l csapvíz 1 zsák/25 kg alapvakolathoz.

Kiszerelés: 25kg-os papírzsákban

Tulajdonságai:

A lábazati alapvakolat, kézi felhordásra alkalmas, felhasználásra kész, gyárilag előkevert vízzel keverhető száraz habarcs, amely cement és mész kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

Az Ár Telephelyi átvétellel érvényes, kiszállítási díja mennyiségtől függ!!

A lábazati alapvakolat szállítási költsége külön árazást igényel. Függ a szállítási mennyiségtől, daruzási, és behajtási lehetőségektől.

Raklap betéti díj: 2667Ft/db bruttó

Raklap használati díj: 381Ft/db bruttó

Csomagolási díj: 1016Ft/db bruttó

Daruzási költség: 508Ft/db bruttó

Nincsenek kapcsolódó termékek
Szeretne elsőkézből értesülni, hogy a termék olcsóbb lett?
Iratkozzon fel árfigyelő szolgáltatásunkra és az ár csökkenésekor e-mailban tájékoztatjuk!


Vásárló belépés

Jelszó emlékeztető

Kosár

Az Ön kosara üres.

HÍREK