w Lábazati vakolat | Lábazati vakolat ár | Díszítővakolat

MINŐSÉG

SIKERTERMÉKEK

FACEBOOK

Lábazati vakolat

Lábazati vakolat
9,716 Ft
Akció: 7,350 Ft

vödör

Lábazati vakolat, díszítővakolat

Felhasználásra kész, vizes higítású díszvakolat, külső és belső falfelületekre. Anyagösszetétele természetes és környezetbarát ásványi, és diszperziós valamint tulajdonság havító adalékokat tartalmaz. Mosható, mérsékelt páraáteresztő képességű, színtaró, időt álló.

Alkalmazás:

Új és Régi homlokzatok, lábazatok, oszlopok igényes felületeinek kialakításához! Erős lábazati alap vakolat, betonyp lemez, eternit (cső oszlop), jó minőségű beton felület, KINGSTONE glettanyaggal, vagy polisztirol ragasztótapasszal glettelt felület. A lábazati díszítővakolat felhordható függőleges, ferde és olyan vízszinteshez közelálló felületekre, melynek lejtése elegendő ahhoz, hogy víz ne tudjon megállni rajta.

Alapozás:

Kizárólag GRUND FIX univerzális mélyalapozó használható. Az alapozó kötési ideje alatt csapadék nem érheti! Az alapozást követően legalább 6 óra elteltével kezdhető meg a QUARCTEX Lábazati vakolat felhordása.

Minősítés/Termékszabvány:ÉMI TÜV SÜD Kft R-191305, MSZ EN 1062-1.

Anyagigény:~3,5kg/m2 a színezni kívánt felület minőségétől függően. Az adat tájékoztató jellegű, csekély mértékben eltérhet.

Száradási Idő:~24 óra

Záporbiztos szilárdulás:~8 óra

Porszáradás:~4 óra

Átvonhatóság:~24 óra

Tisztíthatóság:Finom szőrű kefével és tiszta vízzel. Mosó és tisztítószer használata nem ajánlott.

Kiszerelés:15Kg

Színválasztó megtekintése »
Fontos tudnivalók:

A felkent QUARCTEX Lábazati vakolat-ot a teljes száradásig fagytól, csapóesőtöl, nedvességtől védeni kell. A színkatalógusban lévő szinek tájékoztató jellegűek. Mivel a Lábazati vakolat természetes ásványi anyagokat tartalmaz, ezért a kőzet színében a más töltésdátum esetén eltérések lehetnek.

1mm hengerelt homlokzati vakolat
Szeretne elsőkézből értesülni, hogy a termék olcsóbb lett?
Iratkozzon fel árfigyelő szolgáltatásunkra és az ár csökkenésekor e-mailban tájékoztatjuk!


Vásárló belépés

Jelszó emlékeztető

Kosár

Az Ön kosara üres.

HÍREK