w Légáteresztő homlokzati vakolat | Szilikon díszvakolat

MINŐSÉG

SIKERTERMÉKEK

FACEBOOK

Szilikon homlokzati vakolat

Szilikon homlokzati vakolat főbb jellemzői:

A legnagyobb páraáteresztő képességgel rendelkező homlokzati vakolat. Előrekevert termék, felhasználásra kész, silicon gyantát, ásványi és tulajdonság javító adalékanyagokat tartalmaz. Kapható 1,5mm kapart hatású, és 2mm gördülőszemcsés változatban, a Kingstone építőanyaggyártó saját színkártyája az IMAGINE 260 árnyalatban, 7 besorolási osztályban. Kiváló színtartóssági képességű, felhordás után az idő múlásával sem reped meg a felület, koszolódás esetén a homlokzati vakolat felülete mosható, vízlepergető hatású. 

A légáteresztő homlokzati vakolat anyagigénye:

  • 1,5mm kapart kb. 2,3-2,5 kg/m²
  • 2mm gördülő kb. 2,5-2,8 kg/m²

Természeteesen az anyagigény tájékoztató jellegű, függ a vakolt felület minőségétől is.

Hígítás: Vízzel, kb: 1-2dl

Száradási idő:

  • Tapintásra 2 óra, csapóesó szilárdulás kb: 8 óra, a mért adatok 20C-fokos hőmérséklet felett értendőek.

Légáteresztő homlokzati vakolat akalmazási felületei:

Kőzetgyapot hőszigetelő rendszer. Meglévő és újonnan épült épületek homlokzati bevonataként, műemlékek nem téglából épült régi építésű házak homlokzatának felújításához. Használható kül-és beltérben egyaránt.

Felhordási technológia:

A szinezni kívánt felületet vízmértés segítségével ellenőrizzük, az esetleges mélyedéseket javítsuk ki légáteresztő ragasztóval, vagy kül-betéri glettanyaggal. A ragasztó száradása után, silicon homlokzati vakolat alapozóval, impregáljuk be a flületet, majd 6 óra elteltével (az alapozó száradása után) megkezdőthet a vakolat felhordása.

  • Az alapozáshoz csak Silicon vakolat alapozó használható.
  • A homlokzati vakolat felhordása szemcsenagyságnak megfelelő vastagságban rozsdamentes simítóval történjen. A bedolgozás struktúra kialakítása műanyag simítóval történjen.

Fontos tudnivaló:

A légáteresztő homlokzati vakolat és alapozója párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható! Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5Cº alá nem süllyedhet.

Eltarthatóság:
  • 1 évig, az eredeti bontatlan csomagolásban zárt, fagymentes helyen, sugárzó hőtől, tűző naptól védve.

Kiszerelés: 25kg műanyag vödörben.

Fontos tudnivaló:

A homlokzati vakolat bedolgozása szakértelmet igényel. A Kingstone építőanyag gyártó csak a felhasználási technológia betartása esetén vállal garanciát a termékre. Felhordás előtt a színt ellenőrizni szükséges, mert felhordás után színreklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A Légáteresztő homlokzati vakolat pótrendelése esetén színeltérés előfordulhat.

 
1
 

Vásárló belépés

Jelszó emlékeztető

Kosár

Az Ön kosara üres.

HÍREK