w Terra Homlokzati vakolat | Díszvakolat ár | Vékonyvakolat

MINŐSÉG

SIKERTERMÉKEK

FACEBOOK

Terra homlokzati vakolat

Vödrös vakolatok megfizethető áron!

Homlokzati vakolat pasztell színekben IMAGINE színkártya alapján. Kiválóan alkalmazható minden épület homlokzati felújításához. Kiváló ár/érték arány. Gazdaságos, olcsóbb m2-ár.

  • ÁRÉRZÉKEMY VÁSÁRLÓKNAK!

Felhasználásra kész, akryl bázisú, védő, dekoratív homlokzati vakolat, külső és akár belső igényes falfelületekre is.

Főbb jellemzői:

A Terra homlokzati vakolat vizes hígítású akryl kötőanyagú, természetes ásványi töltőanyagú, pasztaszerű. Mosható, színtartó, mérsékelten páraáteresztő, időtálló jó tulajdonságokkal rendelkezik.

Fontos tudnivalók!

Kérjük, hogy a tájékoztatóban leírtakat gondosan olvassák át, munkavégzés közben vegyék figyelembe, mert a gyártó csak a technológiai előírásoknak megfelelően, szakember által, az előírt jó minőségű felületre felhordott termékre vállal garanciát! Feltétlenül tartsák be az idevonatkozó szakmai előírásokat. Felhordás előtt a színt ellenőrizzék, mert felhordás után színreklamációt nem áll módunkban elfogadni. Kérjük, hogy a dekoratív védő vakolattal ellátni kívánt felületeket gondosan mérjék fel, s a szükséges mennyiséget egy megrendelésben adják le, mert a pótrendelésből származó termék színhatásában eltérhet. A színkatalógusban lévő színek tájékoztató jellegűek, a különböző termékek (falfestékek, díszvakolatok) között színeltérés lehetséges. KING STONE THR színezésére csak a 25-ös világossági érték (HBW) feletti színek alkalmazhatóak. A termék felhasználása szakértelmet igényel!

 
1
 

Vásárló belépés

Jelszó emlékeztető

Kosár

Az Ön kosara üres.

HÍREK