w Texturato homlokzati vakolat | Szinezővakolat | Díszvakolat ár

MINŐSÉG

SIKERTERMÉKEK

FACEBOOK

Texturato homlokzati vakolat

Miért ezt a finomvakolatot illetve homlokzati vakolatot vásárolja meg? Mert: kiváló színtartó képességű, rendkívűl időtálló, megbízható minőség.

A Texturato homlokzati vakolat (finomvakolat) új kiszerelésben lesz kapható 25kg-os helyett 15kg-os műanyag vödörben. Vizes higítású, akryl bázisú, kiválóan ellenáll a környezeti hatásokkal szemben. Környezetbarát alapanyagokból készül. A Texturato homlokzati vakolat (finomvakolat) család 1mm-es Roll, 1,4mm-2mm Dörzsölt, 1,5-2,2mm Kapart fajtákban választható. A Texturato homlokzati vakolat család az IMAGINE színkártya színeiben lesz kapható. Kérem válasszon az ön által keresett Texturato finomvakolat valamelyike közűl. Inygyenes regisztráció után máris rendelhető az oldalakon talált színskála alapján.

Fontos tudnivalók!

Kérjük, hogy a tájékoztatóban leírtakat gondosan olvassák át, munkavégzés közben vegyék figyelembe, mert a gyártó csak a technológiai előírásoknak megfelelően, szakember által, az előírt jó minőségű felületre felhordott termékre vállal garanciát! Feltétlenül tartsák be az idevonatkozó szakmai előírásokat. Felhordás előtt a színt ellenőrizzék, mert felhordás után színreklamációt nem áll módunkban elfogadni. Kérjük, hogy a dekoratív védő vakolattal ellátni kívánt felületeket gondosan mérjék fel, s a szükséges mennyiséget egy megrendelésben adják le, mert a pótrendelésből származó termék színhatásában eltérhet. A színkatalógusban lévő színek tájékoztató jellegűek, a különböző termékek (falfestékek, díszvakolatok) között színeltérés lehetséges. KING STONE THR színezésére csak a 25-ös világossági érték (HBW) feletti színek alkalmazhatóak. A termék felhasználása szakértelmet igényel!

 
1
 

Vásárló belépés

Jelszó emlékeztető

Kosár

Az Ön kosara üres.

HÍREK