Hőszigetelő rendszer 4cm Texturato 2mm dörzsölt vakolattal

2 242 Ft
Részletek
Csúcsminőségű Hőszigetelő rendszer 4cm vastagságban Kiváló minőségű anyagok összeállítása. A Texturato 2mm dörzsölt díszvakolat kiváló időtálló, színtartó, gazdaságos homlokzati vakolat. A Hőszigetelő rendszer 4cm vastagságban kissebb mértékű hőszigetelő érték javulást eredményez. lehetőség szerint homlokzati rendszereknél törekedjünk a minnél vastagabb anyagok használatára, mert a vastagabb hőszigetelő rendszer-rel nagyobb hőenergiát takarítunk meg. 4cm CSÚCSMINŐSÉG,akár 10 ÉV RENDSZERGARANCIA! Színfelár táblázat >>>

A fosszilis fűtőanyagok árainak folyamatos növekedése, a környezetvédelem fontosságának előtérbe helyezése miatt, megnövekedett igény mutatkozik a homlokzati hőszigetelés azaz a hőszigetelő rendszerek iránt. A polisztirollapos az egyik legelterjedtebb hőszigetelő rendszer típus.

A Hőszigetelő rendszer 4cm ára tartalmazza:

 • 1m2 polisztirol hablemez
 • 5kg / m2 Texturato polisztirol ragasztó
 • 1, 1m2 / m2 Alkáliálló Üvegszövet 145g
 • 1m2 Texturato 2mm dörzsölt hatású díszvakolat
 • 0,1L/m2 vakolatalapozó

EMI engedélyel ellátott, a Texturato hőszigetelő rendszer-re akár 10 év rendszergarancia!

Terra hőszigetelő rendszer színválasztás, pasztell színekben.

Felhasználás:

A homlokzati felület előkészítése: Az épületen a hőszigetelő rendszer 4cm kivitelezési munkálatai előtt, vagyis a hőszigetelni kívánt felületet ragasztás előtt a szennyeződésektől meg kell tisztítani. A málladozó, pergő vakolatot el kell távolítani. A jó minőségű, homlokzati felületet megfelelő hígítású, lehetőleg mélyalapozóval, festőhenger, vagy festőkorong segítségével kenjük át. .

A hőszigetelő rendszer 4cm felhordása: A mélyalapozóval átkent száraz felületre ragasztjuk fel a választott vastagságú hőszigetelő anyagot. Szélein és pontszerűen több helyen ragasztóval be kell kenni, és a falfelületre szorosan illesztve, kötésben kell felhelyezni. Ügyeljünk a hőszigetelő lapok között hézag ne maradjon. A hőhidak kialakulása elkerülése miatt, a ragasztó a lapok közé ne kerüljön.

Célszerű a hőszigetelő rendszerek rögzítéséhez megfelelő hosszúságú dübelt használni, az éleket élvédővel megvédeni az esetleges sérülésektől. A lapok felragasztása után az üvegszövet hálót a polisztirol ragasztóval kell beágyazni, ügyelve rá, hogy ránc és gyűrődésmentes legyen, majd gletteljük át. A hálószélek találkozásánál a hálót fedésbe kell fektetni legalább 5-10% átfedéssel. Fontos, hogy a glettelt felület egyenletes és sima legyen, a hálót a glettelés teljesen fedje. A megszilárdult, kiszáradt felületet a Texturato alapozóval át kell kenni. Az alapozó száradása után lehet a Texturato kapart vakolatot a tecnológiai előírás szerint kell felhordani.

Az UV káros hatásaival szemben használjon a vakolat felületére Texturato Protect bevonóanyagot. (színvédelem, tisztítás)

Miért tőlünk?

 • Kiváló szakmai háttér
 • A webáruházban megvásárolható hőszigetelő anyagok, az éptőipari piacon vezető gyártók termékei.
 • Kiváló hőszigetelés.
 • Megfizethető árak!
 • Gyors Házhoz szállítás, akár 48 óra alatt.
 • Nekünk nagyon fontos, hogy ön elégedett legyen.

házhoz szállítás

 • Szállítás saját futár autóinkkal.
 • Budapesten és Pest megyében megrendelés esetén a szállítás költség 17.000-35.000 Ft +Áfa, a megrendelt termékek fajtájától és mennyiségétől függően.
 • A Pest megyén kívüli szállítás 160Ft/km +Áfa oda vissza számolva.
 • A szállítás a pakolási díjat nem tartalmazza, a díjazás csak a kiszállításra érvényes, pakolás esetén a díjazás megállapodás alapján.

Kulcsrakész kivitelezés

Budapesten és Pest megyében. Prémium minőségű ingatlanok, tervezése és kivitelezése Garanciával.

Exaház Kft

1148 Budapest Egressy út 27-29 (Mandala Kert)

Weboldal: kulcsrakesz.hu