Vízszigetelés

7 800 Ft
db
Részletek
Kül- és beltéri rugalmas glettelhető vízszigetelés Anyagösszetétel: Egykomponensű, vizes bázisú, vízzáró, rugalmas repedésáthidaló felhasználásra kész, kenhető szigetelés. Környezetbarát, oldószermentes. Tulajdonság: Impregnálódik a kezelt felület 100%-án. A nedvesség nem tud az alapfelülethez jutni. A kivitelezési munkálatokhoz csak a hagyományos festőszerszámokra van szükség. Repedésáthidaló, rugalmasságának köszönhetően, eltömíti ill. áthidalja a meg lévő repedéseket (max:5mm). Szakadási nyúlás 250%. Az alap előkészítése: Az alapfelületnek, tisztának-szennyeződésektől mentesnek, száraznak, a szigeteléshez megfelelő felületnek kell kell lennie. A szigetelendő felületet először Acrylfix alapozóval kell, megfelelően alapozni. Az alapozó száradása után felhordható a felületre a vízszigetelés. A vízszigetelés felhordása: A WASSER-FLEX rugalmas kenhető vízszigetelést rozsdamentes glettvassal hígítás nélkül kell felület folytonosan 2 rétegben felhordani a felületre. A 2 réteg felhordása között minimum 3 óra száradási időnek kell eltelnie. A száradási idő függ a légtér és az alapfelület hőmérsékletétől (20 C), nedvességtartalmától és a helyiség szellőztetésének hatásfokától. A falsarkoknál, valamint a gépészeti csőáttöréseknél hálóerősítés és/vagy „bandázs szalag” elhelyezése javasolt a két réteg között. A teljes száradás után (kb. 24 óra) a szigetelt felületre csak SuperFlex csempe- és járólap ragasztóval (C2TE) lehet burkolatot elhelyezni.Szín: Halványkék
Anyagszükséglet: Kb. 1,4-1,6 kg/m2 két rétegben.
Felhasználható: +5°C felületi hőmérséklet felett.
Nyitott idő, bőrösödés kezdete: 20-25 perc.
Száradási idő: kb. 3 óra.
Burkolható: minimum 24 óra múlva.
Felhasználható: 12 hónapig.
Csomagolás: 6, 12 kg-os kiszerelésben, légmentesen záródó műanyag vödörben.

Egészség és környezetvédelem: A WASSER-FLEX rugalmas kenhető vízszigetelés egészségre nem ártalmas. A vonatkozó rendelet szerint nem minősül veszélyes készítménynek, nem megjelölés köteles.
Tűzveszélyességi osztály: „Nem tűzveszélyes”, jelzése: „A1”.


Vízszigetelés

Miért tőlünk?

  • Kiváló szakmai háttér
  • A webáruházban megvásárolható hőszigetelő anyagok, az éptőipari piacon vezető gyártók termékei.
  • Kiváló hőszigetelés.
  • Megfizethető árak!
  • Gyors Házhoz szállítás, akár 48 óra alatt.
  • Nekünk nagyon fontos, hogy ön elégedett legyen.

házhoz szállítás

  • Szállítás saját futár autóinkkal.
  • Budapesten és Pest megyében megrendelés esetén a szállítás költség 17.000-35.000 Ft +Áfa, a megrendelt termékek fajtájától és mennyiségétől függően.
  • A Pest megyén kívüli szállítás 160Ft/km +Áfa oda vissza számolva.
  • A szállítás a pakolási díjat nem tartalmazza, a díjazás csak a kiszállításra érvényes, pakolás esetén a díjazás megállapodás alapján.

Kulcsrakész kivitelezés

Budapesten és Pest megyében. Prémium minőségű ingatlanok, tervezése és kivitelezése Garanciával.

Exaház Kft

1148 Budapest Egressy út 27-29 (Mandala Kert)

Weboldal: kulcsrakesz.hu