w Üveggyapot - Hőszigetelő rendszer webáruház - Hőszigetelés - Hőszigetelés-Szigetelés-Kőzetgyapot

MINŐSÉG

SIKERTERMÉKEK

FACEBOOK

Üveggyapot

Az üveggyapot termékek a legjobban keresett tető és válaszfal hőszigetelő anyagok.

Az épületeink hő-veszteségének 30-40% a rosszúl, vagy egyáltalán nem hőszigetelt tetőn át távozik el. Erre a hatalmas problémára admegoldást ez a termék. Alacsony hővezetési tényezőjének köszönhetően kitűnő hőszigetelő anyag.

Elterjedése az olcsó előállítási költségének köszönheti. Mivel olcsón állítják elő ezért, kedvező áron juthatunk hozzá. A hőszigetelésre költeni nem az ablakon kidobott pénz, hanem befektetés. Mivel az energia árak döbbenetes növekedésével, a le nem hőszigetelt épületek tulajdonosai hatalmas töbletköcségekkel élik életüket. Ennek a legolcsóbb megoldása az üveggyapot. Főleg tekercsekben kaható 5-10 cm-es vastagságban. Az üveggyapot termékek  Kiválóan odahelyezhető a szigetelendő felületekhez. A tető szarufák közötti részei, vagy a nem járható födémek hőszigetelésére kimondottan ajánlott termék. Az üveggyapot termékek beépítése semmi féle szakértelmet nem igényel. Az üveggyapot telepítése során védőöltözéket, és védőszemüveget viseljünk, igaz hogy egészségre teljesen ártalmatlan, de az üveggyapot szálak enyhe bőrigató hatást (viszketést) válthatnak ki.

Fóliába csomagolt tekercsekben kerül forgalomba. Az üveggyapot tekercseket a telepítés helyszínén csomagoljuk ki, az esetleges üveg szálak szóródása elkerülésének érdekében.

Az Üveggyapot termékek jelen pillanatban nem rendelhetők!!

 
1
 

Vásárló belépés

Jelszó emlékeztető

Kosár

Az Ön kosara üres.

HÍREK