Polisztirol ragasztó Terra

2 000 Ft
1 575 Ft
Részletek
Terra polisztirol ragasztó- és bevonótapasz (TERRA Poli-Kleber) Gyárilag előkevert. Polisztirol ragasztó Terra hőszigetelő rendszerekhez. Cement és műgyantakötésű, felhasználásra kész, szürke színű por alakú, polisztirol ragasztó. Könnyen feldolgozható, gazdaságos, jól kenhető, erős, repedésmentes felületképzés, megbízható minőség. Kiszerelés: 25 kg-os papírzsákokban. Alkalmazható: Ásványi alapokra, beton felületre, simított vakolatra, betonyp lapra a dilatáció figyelembe vételével. Anyagösszetétel: A Terra polisztirol ragasztó üvegásvány, cement, műgyanta, tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

Terra polisztirol ragasztó felhasználási terület:

Polisztirollapok ragasztásához és tapaszolásához,  valamint az üvegszövet háló beágyazásához és gletteléséhez.

Felhasználási technológia:

Higítása: 25kg Terra polisztirol ragasztóhoz 6-7l csapviz. Keverjük csomómentesre, alacsony fordulaton keverőszárral. Pihentetés kb 3-5 perc, majd keverjük újra. Fontos hogy a bekeverést követően többletvizet ne adjunk hozzá. A bekevert mennyiséget 3 órán belűl használjuk fel.

Táblák ragsztása:

A hőszigetelőlapok hátoldalára csíkokban-pogácsákban, pont-perem ragasztással, a felület minimum 40%-os fedettségégével ragasszunk. A táblákat egymáshoz kötésben, és a síkok pontos beállításával ragasszuk fel, lentről felfelé haladva, ügyelve arra, hogy a Terra polisztirol ragasztó az összeillesztések közé ne kerüljön. Az üvegszövet beágyazása előtt minden képpen végezzük el s szükéges szigeteléstartó dűbelezést, majd a felragasztott és rögzített hőszigetelőlapokat csiszoljuk össze. Az ööszecsiszolt felületre a Terra polisztirol ragasztó fogazott rozsdamentes glettvassal, H kartecsnivel kerüljön fel a felületre. Ebbe a rétegbe kerüljön bele gyűrődés mentesen 10cm-es átfedéssel az üvegszövet háló, úgy hogy a szövet sehol sem látszódhat ki. Amennyiben kilátszik a háló vagy a pozitív sarkokra felhelyezett élvédő, kiegészítő glettelést kell végezni. Szükség esetén színezés előtt a felületet csiszóljuk meg.

Minősítés/Termékszabvány

ÉMI TÜV SÜD kft. által kiadott R-226915 sz.VJ

MSZ EN 13494/ETAG004

Színezhetőség:

min. 72óra múlva

Tapadószilárdság:

>0,8Nmm2

A termékhez a feltüntetett víz mennyiségen kívül más  anyagot hozzáadni nem szabad.

Miért tőlünk?

 • Kiváló szakmai háttér
 • A webáruházban megvásárolható hőszigetelő anyagok, az éptőipari piacon vezető gyártók termékei.
 • Kiváló hőszigetelés.
 • Megfizethető árak!
 • Gyors Házhoz szállítás, akár 48 óra alatt.
 • Évente eladott több 1000m2 Hőszigetelő rendszer.
 • Nekünk nagyon fontos, hogy Ön elégedett legyen.

házhoz szállítás

 • Szállítás saját futár autóinkkal.
 • KINGSTONE Budapesten és Pest megyében megrendelés esetén a szállítás költség 15.000Ft +Áfa,a megrendelt termékek fajtájától és mennyiségétől függően.
 • BAUMIT Hőszigetelő rendszer min.100m2 megrendelése esetén Országosan ingyenes.
 • A Pest megyén kívüli szállítás 140Ft/km +Áfa oda vissza számolva.
 • A szállítás a pakolási díjat nem tartalmazza, a díjazás csak a kiszállításra érvényes, pakolás esetén a díjazás megállapodás alapján.

Kulcsrakész kivitelezés

Budapesten és Pest megyében. Prémium minőségű ingatlanok, tervezése és kivitelezése Garanciával.

Exaház Kft

1148 Budapest Egressy út 27-29 (Mandala Kert)

Weboldal: kulcsrakesz.hu

Gyémánt takarító szolgálat

A ragyogó tisztaságért!

Felújítás utáni nagytakarítás? Nincs ideje?

Cégünk minden esetben egyedi árajánlatot ad, természetesen ingyen. Amennyiben Önnek felújítás utáni nagytakarításra lenne szűksége, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

Hétfő-Vasárnap 0-24h

06-30-558-1541, 06-30-232-3632

Weboldalunk >>