w Falfestékek | Festék | Homlokzatfesték

MINŐSÉG

SIKERTERMÉKEK

FACEBOOK

Falfestékek

Webáruházunkban többféle falfestékek közűl válogathat. Külömböző felhasználási területekre.

TEXTURATO EXTEROR PAINT-homlokzati falfestékek

Elsősorban a homlokzati magas minőséget képviselő falfestékek-et említenénk meg. Ez az anyag megvásárolható, az IMAGINE színkártya színárnyalataiban. Összetételének köszönhetöen kiváló fedőképességgel, és színtartósággal rendelkezik. A gyártó nagy hangsúlyt fektet az UV stabilitási tulajdonságaira. Kapható 5 és 15 Literes kiszerelésben.

TERRA EXTERIOR és INTEROR-homlokzati és beltéri falfestékek

A Terra falfestékek családja, kapható beltéri és homlokzati felhasználásra. A beltéri igen magas fedőképességgel rendelkezik, kiadós, 2,5, 5 és 15 Literes kiszerelésben kapható. A homlokzati légáteresztő képességű, használható kőzetgyapot rendszerekhez és akár vályogházak homlokzatának felújítására. A Terra beltéri falfesték csak FEHÉR, de a homlokzatra használható közel 60 pasztell színben választható.

OCEANIA-COLOUR egyrétegű beltéri falfestékek

Oceania beltéri falfestékek családja képviseli az egyrétegű bevonatokat, kapható 20 divatos színben. Ahogyan említettük egyrétegű festék 5L akár 75m2-re elegendő lehet, de ez nagymértékben függ a festendő felület minőségétől. Kapható 1-2,5-5 Literes kiszerelésben.

VENUS magas minőségű beltéri falfestékek

A beltéri falfestékek új dimenziója. Kiválóan alkalmazható beltéri felületekre. Kiváló fedőképessége révén a felhasználása igen gazdaságos. A fal természetes szellőzését nem gátolja. Koszolódások esetén, a festett fal lemosható. Rendelhető az színkártyánk összes szineiben.

Lábazat és beton falfestékek

Lábazati részek lefestésére a BETON PAINT termék áll kínálatunkaban. Nagy igénybevételnek kitett lábazati és kerítés részek festésére ajánlott. Kiválóan elviseli a hőmérséklet ingadozásokat, kopásállóságával és színtartósságával hosszú időn át megvédi a lefestett felületeket. A festék kapható 10 alap színben. 3-16 Literes kiszerelésben.

 
1
 

Vásárló belépés

Jelszó emlékeztető

Kosár

Az Ön kosara üres.

HÍREK