w Hőszigetelés,Hőszigetelő anyagok - Hőszigetelő rendszer Webáruház-Hőszigetelés-Szigetelés-Kőzetgyapot

MINŐSÉG

SIKERTERMÉKEK

FACEBOOK

Hőszigetelés,Hőszigetelő anyagok

- Épületeink nagyrésze hőszigetelés nélkül, illetve a mai elvárásoknak nem megfelelő hőszigetelő anyagok felhasználásával készült. Az elmúlt években több tízezer ház tetőterét illetve homlokzatát építették be minimális hőszigetelés használatával, esetleg hőszigetelés nélkül. Az általunk forgalmazott termékek, legyen tető és utólagos hőszigetelés, az épület bármely szerkezeti elemeire, kiváló minőséget képviselnek.

- A tető szerkezeténél legalább a 12-15 cm vastag hőszigetelés használata szükséges! Gyakorlati tény, hogy a hő az épület tetőszerkezetén keresztűl távozik, ezért m2 arányában az energiaveszteség illetve a hőveszteség a tető irányában a legnagyobb mértékű. Padlástérben legalább 15 cm vastag hőszigetelés szükséges, A magasabb tető részeken mint a szarufák között 10-12 cm vastag, a szarufák elé 4-5 cm vastag polisztirol anyagú kiegészítő hőszigetelés a szakszerű. Ezzel csökken a hőhíd hatás és a tető átlagvastagsága is nő.

- A legelső hőszigetelő anyag oldalunkon a kőzetgyapot hőszigetelés, amit a bazalt megolvasztásával, és szálísításával állítanak elő.

- Bővebb leírás a Hőszigetelés fontosságáról a hőszigetelés-szigetelés.com weboldalon kaphat.

Vakolható kőzetgyapot hőszigetelés

Paroc vakolható hőszigetelés.Kiválóan alkalmazható új és régi épületek homlokzati hőszigetelés kialakításához, kimondottan ajánlott vályog házakhoz.

Rendelhető 5cm-20cm-ig. Kedvező ár, kiválló hő és hangszigetelő tulajdonságok. A vakolható kőzetgyapot egyre elterjedtebb hőszigetelés homlokzati bevonatrendszereknél. Nem zsugorodik, nem éghető A1.

további információért kattintson a képre>>>>


Homlokzati kőzetgyapot hőszigetelés

Homlokzati kőzetgyapot

A kőzetgyapot mint homlokzati hőszigetelés, egyre keresettebb termék. Nem csak a tűzállósága, hanem a természetes alapanyagai miatt is. Kiválló hőszigetelés-i érték: 0,037, kiválló ár/érték arány, 5cm-20cm-ig, nagy hőállóság.

további információért kattintson a képre>>>>


Tető és Válaszfal hőszigetelés

Tető és válaszfal hőszigetelés

Kiváló hőszigetelő érték jellemzi 0,037 Wm2K. Rendelhető 5-10-15-20cm vastagságban. Kedvező ár, kiválló hő és hangszigetelő tulajdonságok. Az általános  kőzetgyapot hőszigetelés használata elsősorban tetők és válaszfalak valamint nem terhelhető épületszerkezetek. Mérete: 1220x610mm , nem éghető A1.

- A másik hőszigetelő anyag, a polisztirol hőszigetelés. Ezek a termékek igen sok épület szerkezeti elemeknél használhatók. Akár homlokzat, akár beltér a különböző színjelőlésekkel ellátott hőszigetelés, más és más felhasználási területre utal. Alacsony testsűrűségének és könnyű beszerezhetőségének köszönhetően a legkeresettebb szigetelő termék.

Homlokzati Polisztirol (EPS H-80)

Homlokzati polisztirol hőszigetelés

Rendelhető: 2cm-15cm-ig.De rendelésre akár 30cm-es vastagságig. Felhasználása: Homlokzati hőszigetelés, könnyű felhasználás, nem éghető. A legelterjedtebb hőszigetelő anyag a homlokzat utólagos hőszigetelésénél. A színjelölése 1 piros csík. Hőszigetelő értéke: 0,037 W/m2K

további információért kattintson a képre>>>>


Lépésálló Polisztirol (EPS-100)

Lépésálló polisztirol

Rendelhető: 2cm-15cm-ig. Felhasználás: Betonfödém hőszigetelés, lábazathoz vízszigeteléssel védetten. Kiváló hő és hangszigetelést biztosít aljzatbetonban, lefelé hülő födém hőszigetelés-ére ajánlott termék. A színjelölése 1 sárga csík. Hőszigetelő értéke: 0,036 W/m2K

további információért kattintson a képre>>>>


Válaszfal Polisztirol (EXP-30)

Polisztirol hőszigetelés

Rendelhető: 2cm-15cm-ig. Felhasználás: Gipszkarton szerelt falba, tetőszigetelés, nem járható födém hőszigetelés. Könnyű hőszigetelő anyag, beépítése szakértelmet nem kíván. A színjelölése 1 kék csík. Hővezetési tényező: 0,039 W/m2K

további információért kattintson a képre>>>>


Lábazati Polisztirol hőszigetelés (STRONG EPS 150)

xps polisztirol hőszigetelés

Rendelhető: 2cm-30cm-ig. Formahabosított szerkezete miatt csekély vízfelvételre képes, ezért lábazati hőszigetelés-re használják első sorban. Kiváló mechanikai tulajdonságú, kemény felületű polisztirol hablemez. Hővezetési tényező: 0,035W/m2K

további információért kattintson a képre>>>>


- Az elsősorban tető és válaszfal üveggyapot hőszigetelés, igen könnyű beépíthetősége miatt vívta ki magának biztos helyét az építőanyag piacon. Kapható tekercses és táblás kiszerelében. Fontos szempont az üveggyapot hőszigetelés vásárlásánál a hőszigetelő érték. Az olcsóbb üveggyapot gyengébb hőszigetelő értéket képvisel. A termék beszerzésénél legyünk körűltekintőek.

Üveggyapot hőszigetelés (Classic 044)

Üveggyapot hőszigetelés tekercs

5cm és 10cm vastagságban. Elsősorban szarufák közötti részek hőszigetelésére használják.Egyszerű felhasználás és beépítés. Hővezetési tényező: 0,044 W/m2/K

Nem rendelhető!Ásványgyapot hőszigetelés (Tp 116)

Üveggyapot hőszigetelő lap

5cm és 10cm vastagságban. Gipszkarton válaszfalakba használják, üveggyapot hőszigetelő lap.

Nem rendelhető!


- Az épületünk különböző szerkezeti részeinek esetében különböző hőszigetelő anyag vastagság szükséges. Törekedjünk a minnél vastagabb hőszigetelés-re, mint homlokzaton, mint beltérben, mert minnél jobban hőszigetelt az épület annál nagyobb a megtakarítás, és csökken a hőveszteség mértéke.

- A hőszigetelés manapság igen fontos dolog, védje ön is környezetét a kevesebb káros anyag kibocsájtással, hisz a kevesebb fűtés, kevesebb költség.


Hőszigetelés,hőszigetelő anyagok óriási választékban a Hőszigetelő rendszer webáruházban.

Vásárló belépés

Jelszó emlékeztető

Kosár

Az Ön kosara üres.

HÍREK