w Hőszigetelő rendszer akció 16cm | Homlokzati hőszigetelés 16cm | Szigetelés ár

MINŐSÉG

SIKERTERMÉKEK

FACEBOOK

Hőszigetelő rendszer akció 16cm

Hőszigetelő rendszer akció 16cm
Ár: 3,685 Ftm2

Hőszigetelő rendszer akció 16cm, árérzékeny vásárlóknak.

A terra hőszigetelő rendszer akció 16cm-es vastagságban kiváló alapanyagokból összeállított anyagok összessége. Folyamatosan ellenörzött gyártási folyamatok, kiváló hőszigetelő érték jellemzi. A hőszigetelő rendszer akció 16cm vastagságban megvásárolt komplett rendszer, már igen nagy megtakarítást eredményezhet, fűtésköltség tekintetében. A hőszigetelő rendszer akció 16cm megvásárolható 60 pasztel színben az IMAGINE színkártya alapján 1,5mm kapart, és 2mm dörzsölt struktúrával. Természetesen a 16cm hőszigetelés vastagság elegendő igen magas fűtési költség megtakarításhoz, de minnél vastagabb a szigetelőanyag annál nagyobb a megtakarítás mértéke. Kiváló ár/érték arány jellemzi a terra hőszigetelő rendszer-t 16cm-es vastagságban.

A hőszigetelő rendszer megválasztása, függ az épületünk falazatának hőátbocsájtási tényezőjétől. Minden képpen a vastagabb hőszigetelés beépítése mellett döntsünk, jobb hőszigetelést kapunk. Ne spóroljunk a vastagságon, mert a vastagabb szigetelés jobb. A beruházás költségét csak minimálisan növeli, ha vastagabb hőszigetelést választunk.

16cm

ÁRÉRZÉKENYEKNEK!

A 16cm-es hőszigetelő rendszer akció anyagtartalma:

  • 1m2 Polisztirol hablemez
  • 5kg/m2 Terra polisztirol ragasztó
  • 1,1m2 Üvegszövet háló
  • 1m2 Terra homlokzati vakolat (2,3-2,5kg/m2)
  • 1m2 Terra vakolat alapozó (0,1L/m2)

Ami kellhet még a rendszeréhez..kiegészítők itt>>

A kivitelezés folyamán, mindenképpen használjuk a 16cm-es hőszigetelő rendszer rögzítéséhez dűbeleket. A megfelelő mennyiség 4-6db/m2.Ajánlott vastagság 10x220as. A dűbelek elhagyása esetén, vihar által leszaggatott rendszerek helyreállítási költsége meghaladja, sőt többe kerülhet a rendszer tényleges áránál. Ne kockáztasson!

Színfelár táblázat >>>

Terra hőszigetelő rendszer színválasztás, pasztell színekben.

Kivitelezési segédlet!

A GRUND TT mélyalapozóval átkent, kiszáradt homlokzati felületre ragasztjuk fel az általunk vásárolt 16cm-es hőszigetelő lapokat. A polisztirol szélein majd középen pontszerűen több helyen ragasztóval be kell kenni, felhelyezése kötésben, szorosan illeszkedve egymáshoz!
A hőszigetelő lapok közötti esetleges hézagokba ragasztót ne kenjünk, mert hőhíd hatás alakúlhat ki ezeken a részeken. A ragasztótapasz száradása után ne felejtsünk el szigetelés tartó dübelt használni, az éleket Hálós PVC élvédővel ellátni. A lapok felragasztása után az üvegszövet hálót (145g) a ragasztótapaszba kell beágyazni, ügyelve rá, hogy az üvegszövet gyűrődésmentes legyen, utána szükség szerint száradás után a felületet át kell glettelni. A szövet felrakásánál ügyeljün arra, hogy a találkozási pontokon legalább 10% átfedés legyen. Fontos, hogy a glettelt felület egyenletes és sima legyen, a hálót a glettelés teljesen fedje. A teljesen megszilárdúlt felületre, hordhatjuk fel a színre kevert GRUND TT alapozót. Befejező fázisként a megszáradt alapozóra hordhatjuk fel a Terra homlokzati vakolatot (szakértelmet igényel). Hosszú évekig tartós és tetszetős bevonatrendszert képezve épületünk homlokzatán.

Fontos tudnivaló!

A kivitelezés közben, a felületi és környezeti hőmérséklet +5°C fölött legyen.
Ne alkalmazzuk, esős, párás, vagy ködös időben ha lehet tűző napon sem. Termékeinkhez a felhasználási javaslatban olvasható víz mennyiségén kívül más anyagot, hozzáadni nem szabad.

Hőszigetelő rendszer akció 15cm vastagságban.Kiváló hőszigetelés új és régi építésü épületek homlokzati részein.
Nincsenek kapcsolódó termékek
Szeretne elsőkézből értesülni, hogy a termék olcsóbb lett?
Iratkozzon fel árfigyelő szolgáltatásunkra és az ár csökkenésekor e-mailban tájékoztatjuk!


Vásárló belépés

Jelszó emlékeztető

Kosár

Az Ön kosara üres.

HÍREK