w Hőszigetelő rendszer akció 8cm | Homlokzati hőszigetelés 8cm | Szigetelés ár

MINŐSÉG

SIKERTERMÉKEK

FACEBOOK

Hőszigetelő rendszer akció 8cm

Hőszigetelő rendszer akció 8cm
Ár: 2,405 Ftm2

Hőszigetelő rendszer akció 8cm, árérzékeny vásárlóknak.

A terra hőszigetelő rendszer akció 8cm-es vastagságban kiváló alapanyagokból összeállított anyagok összessége. Folyamatosan ellenörzött gyártási folyamatok, kiváló hőszigetelő érték jellemzi. A hőszigetelő rendszer akció 8cm vastagságban megvásárolt komplett rendszer, már igen nagy megtakarítást eredményezhet, fűtésköltség tekintetében. A hőszigetelő rendszer akció 8cm megvásárolható 60 pasztel színben 1,5mm kapart, és 2mm dörzsölt struktúrával. Természetesen az 8cm hőszigetelés vastagság elegendő kb: 35%-os költség megtakarításhoz, de minnél vastagabb a szigetelőanyag annál nagyobb a megtakarítás mértéke. Kiváló ár/érték arány jellemzi a terra hőszigetelő rendszer-t 8cm-es vastagságban.

A hőszigetelő rendszer megválasztása, függ az épületünk falazatának hőátbocsájtási tényezőjétől. Minden képpen a vastagabb hőszigetelés beépítése mellett döntsünk, jobb hőszigetelést kapunk. Ne spóroljunk a vastagságon, mert a vastagabb szigetelés jobb. A beruházás költségét csak minimálisan növeli, ha vastagabb hőszigetelést választunk.

8cm

ÁRÉRZÉKENYEKNEK!

A 8cm-es hőszigetelő rendszer akció anyagtartalma:

  • 1m2 Polisztirol hablemez
  • 5kg/m2 Terra polisztirol ragasztó
  • 1,1m2 Üvegszövet háló
  • 1m2 Terra homlokzati vakolat (2,3-2,5kg/m2)
  • 1m2 Terra vakolat alapozó (0,1L/m2)

Ami kellhet még a rendszeréhez..kiegészítők itt>>

A kivitelezés folyamán, mindenképpen használjuk a 8cm-es hőszigetelő rendszer rögzítéséhez dűbeleket. A megfelelő mennyiség 4-6db/m2.Ajánlott vastagság 10x140-es. A dűbelek elhagyása esetén, vihar által leszaggatott rendszerek helyreállítási költsége meghaladja, sőt többe kerülhet a rendszer tényleges áránál. Ne kockáztasson!

Színfelár táblázat >>>

Terra hőszigetelő rendszer színválasztás, pasztell színekben.

Kivitelezési segédlet!

A GRUND TT mélyalapozóval átkent, kiszáradt homlokzati felületre ragasztjuk fel az általunk vásárolt 8cm-es hőszigetelő lapokat. A polisztirol szélein majd középen pontszerűen több helyen ragasztóval be kell kenni, felhelyezése kötésben, szorosan illeszkedve egymáshoz!
A hőszigetelő lapok közötti esetleges hézagokba ragasztót ne kenjünk, mert hőhíd hatás alakúlhat ki ezeken a részeken. A ragasztótapasz száradása után ne felejtsünk el szigetelés tartó dübelt használni, az éleket Hálós PVC élvédővel ellátni. A lapok felragasztása után az üvegszövet hálót (145g) a ragasztótapaszba kell beágyazni, ügyelve rá, hogy az üvegszövet gyűrődésmentes legyen, utána szükség szerint száradás után a felületet át kell glettelni. A szövet felrakásánál ügyeljün arra, hogy a találkozási pontokon legalább 10% átfedés legyen. Fontos, hogy a glettelt felület egyenletes és sima legyen, a hálót a glettelés teljesen fedje. A teljesen megszilárdúlt felületre, hordhatjuk fel a színre kevert GRUND TT alapozót. Befejező fázisként a megszáradt alapozóra hordhatjuk fel a Terra homlokzati vakolatot (szakértelmet igényel). Hosszú évekig tartós és tetszetős bevonatrendszert képezve épületünk homlokzatán.

Fontos tudnivaló!

A kivitelezés közben, a felületi és környezeti hőmérséklet +5°C fölött legyen.
Ne alkalmazzuk, esős, párás, vagy ködös időben ha lehet tűző napon sem. Termékeinkhez a felhasználási javaslatban olvasható víz mennyiségén kívül más anyagot, hozzáadni nem szabad.

Hőszigetelő rendszer akció 8cm vastagságban.Kiváló hőszigetelés új és régi építésü épületek homlokzati részein.
Szeretne elsőkézből értesülni, hogy a termék olcsóbb lett?
Iratkozzon fel árfigyelő szolgáltatásunkra és az ár csökkenésekor e-mailban tájékoztatjuk!


Vásárló belépés

Jelszó emlékeztető

Kosár

Az Ön kosara üres.

HÍREK