Kalkulátorok

Szeretné tudni 1 perc alatt az anyagszükségletet és a szigetelő rendszer árát? 

Ne várjon tovább, próbálja ki szigetelőanyag kalkulátorunkat!

Nálunk azonnal megtudhatja, hogy mennyibe kerül a kívánt hőszigetelő rendszer. A szigetelőanyag kalkulátorunk segítségével a gyár által javasolt anyagmennyiségekkel számolunk, és e-mailben kiküldött árajánlatunkat a webáruházunk termékeiből válogatva adjuk meg, amelyekre árgaranciát vállalunk.

Működése rendkívül egyszerű: írja be a falfelület méreteit, válassza ki a kívánt szigetelőanyagot, adja meg a szigetelőlap vastagságát, valamint válasszon színmélységet és vakolat struktúrát. Ezután adja meg adatait, hogy tudjuk kit kell megszólítanunk és hová küldjük az árajánlatot.

Az árajánlatkérés azonnal a levelesládájában landol, így nem kell várnia a tüzép vagy más szolgáltató válaszára. Miután megkapta az árajánlatot, az e-mailben található gombnyomással könnyedén elérhető a kosárba helyezés, majd a vásárlás.

Használja szigetelőanyag kalkulátorunkat, ha tudja, körülbelül mekkora felfelülettel rendelkezik, és szeretné tudni, miből tevődik össze a kívánt hőszigetelő rendszer ára. Az árkalkulátor segít nagyságrendekben látni az anyag végösszegét, amelyből következtetni lehet a teljes költségre is.

Mekkora hőszigetelő rendszerre van szükségem? 

Ezt megtudhatja, az megnézni az alábbi táblázatot polisztirol hőszigetelés esetén: 

polisztirol szigetelés vastagsága

Fontos, hogy szigetelőanyag meghatározása során próbáljunk a kék sávba tartozó vastagságok közül választani, mivel ezzel egy korszerű és hosszú távon is modern hőszigeteléssel látjuk el az ingatlanunk.