Homlokzatfesték

Homlokzatfesték

A homlokzatfesték merőben más megoldást jelent az épület esztétikus felület képzésére, vagyis színezésére. Homlokzatfesték több fajtája található webáruházunkban . A BAUMIT, REVCO termékei közűl válogathat. Alkalmas régi és új épületek külső vakolt, glettelt, beton, azbesztcement, CK lap, tégla felületeinek festésére, átvonására. Bevonata esztétikus, könnyen tisztítható.

Kültéri falfesték alkalmazási terület:

Régi és új építésű épületek külső falfelület festése. Hőszigetelő rendszerek esztétikus fedőrétege. Simított vagy glettelt, esetleg vakolt felület, mélyalapozóval kezelt felület utáni falfestés.

A homlokzatfesték valamint az  alapozók párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható. Az ideális hőmérséklet a festés munkálataihoz +15°C – +30°C.

A ház külső része az első benyomás, amit a látogatók és a járókelők szereznek az ingatlanról. A megfelelő kültéri falfesték avagy homlokzatfesték kiválasztása nem csak az esztétikáról szól; ez egy létfontosságú lépés otthona védelmében az időjárás viszontagságaitól, és az esztétikájának fokozásában. Túlmutatnak a szépítésen, tartósságot, időjárás állóságot és hosszan tartó védelmet kínálnak.

Hogyan védi a homlokzatfesték otthonát?

  • A kiváló minőségű kültéri festékek ellenállnak az esőnek, az UV-sugárzásnak, a hőmérséklet-ingadozásoknak és más környezeti hatásoknak, amelyek károsíthatják a külső felületeket.
  • Ellen kell állniuk a zord időjárási viszonyoknak, a szennyeződésnek és más külső behatásoknak. Tartós felületet biztosíthat otthona számára.
  • Ellen kell állniuk az esőnek, a hónak és a páratartalomnak. A jó minőségű festék megakadályozza a víz behatolását, és védi a külső falakat a rothadástól és a penészedéstől.
  • Segítenek javítani otthona általános megjelenését és vonzerejét. A választott szín és felület egyediséget és karaktert kölcsönözhet otthonának.

Kiválasztásakor figyelembe kell venni:

  • Válasszon olyan festéket, amelyet kifejezetten a helyi éghajlatra terveztek.
  • Győződjön meg róla, hogy a festék kompatibilis a külső felülettel (tégla, vakolat, fa, beton stb.).
  • Válasszon egy jó hírű márkát (BAUMIT, REVCO), amely kiváló minőségű termékeiről ismert.
  • Válasszon olyan színt, amely megfelel az Ön ízlésének és otthona stílusának.
  • Könnyen tisztítható és hosszú élettartamú, színtartó legyen.

A megfelelő választással megvédheti otthonát az időjárástól, növelheti vonzerejét, és tartós értéket adhat befektetésének.

További tippek:

A festés megkezdése előtt alaposan tisztítsa meg a külső felületeket. Használjon alapozót a festék jobb tapadásának biztosítása érdekében. Vigyen fel két réteg festéket a teljes fedés érdekében. Rendszeresen ellenőrizze a felületet, és szükség esetén javítsa ki.

A külső falfestékbe történő befektetés okos módja annak, hogy megvédje és szépítse otthonát. A gondos választással és a megfelelő alkalmazással évekig élvezheti otthona gyönyörű és védett külsejét.