Épület, Családi ház hőszigetelés

Az épület, családi ház hőszigetelés az egekben lévő energia árak miatt most fontosabb mint valaha.

Miért fontos épületünk, családi házunk hőszigetelése?

Amennyiben épülete homlokzat felújítás vagy családi ház szigetelésével kapcsolatban találta meg oldalunkat, lépjen kapcsolatba velük, akár e-mailen, vagy telefonon, szívesen válaszolunk az ön kérdéseire. Segítünk kiválasztani az önnek legmegfelelőbb családi ház hőszigetelés anyagait, akár komplett rendszerben. Segítünk megkönnyíteni, kivitelező partnereink segítségével a INGYENES felmérést követően a beszerzés, és a munkálatok leggyorsabb lebonyolítását.

A MAGYAR-Festék Kft 17-éve foglalkozik hőszigetelés forgalmazással, szigetelés kivitelezés lebonyolításával. Ha úgy dönt, hogy családi háza teljes homlokzatát korszerűsíti homlokzati hőszigeteléssel, a lejjebb megtekinthető, a 2024-es évre várható hőszigetelés munkadíjak. Családi ház hőszigetelés árainkat, megkeresését követően tájékoztató jelleggel megtudjuk, majd kivitelező partnerünk személyes felmérését követően, pontos szigetelés árajánlatot készítünk.

Hőszigetelés, szigetelés hőszigetelő rendszer árainkról, webáruházunkban azonnal tájékozódhat. Hőszigetelő anyag választékunk közül: kőzetgyapot, homlokzati hőszigetelő lap EPS80, Lépésálló szigetelés EPS100, grafitos polisztirol, komplett hőszigetelő rendszerek.

Gyártó partnereink: BAUMIT, REVCO, THERMODAM

Kivitelező partnereink ingyenes felmérést, valamint garanciális munkavégzést biztosítanak az ön számára!

Hőszigetelés anyagairól és a kivitelezés munkadíjáról ajánlat adás menete:

 • Töltse ki az ajánlatkérő űrlapot
 • Kivitelező partnerünk felveszi önnel a kapcsolatot
 • Felméri az épület homlokzatát INGYENESEN!
 • Partnerünk készít önnek (csak a munkadíjról) egy ajánlatot!
 • Cégünk a kivitelező felmérése alapján elkészíti a hőszigetelő anyag árajánlatot!

Űrlap kitöltése!

Pár percet vesz igénybe!

Épület, Családi ház hőszigetelés kivitelezés várható ár 2024-ben

 

Kivitelező partnereink tájékoztató árai (csak munkadíj)  
Családi ház kivitelezési munka típus Ft/m2
Eps és Grafitos alaprendszer készítés ár 8.000-10.000 Ft 
Eps és Grafitos rendszer kivitelezés ár színezéssel (homlokzati vakolat felhordással) 9.000-14.000 Ft 
Kicsi állványozás, bakolás 1500-2000 Ft 
Nagy méretű állványozás 2000-3000 Ft 
Csak! színezés ár 3.000-4.000 Ft 
Párkányozás megállapodás szerint 

Kivitelezőink parnereink között van Katás és Áfás adózó is.

 
Személyes felmérés INGYENES

Árajánlat kérés!

Pár percet vesz igénybe!

Szeretnénk, megbízható, precíz, kivitelezési irányelveket betartó, saját vállalkozással rendelkező kivitelező partnerekkel segíteni meglévő és leendő ügyfeleinket.

Épület, családi ház külső szigetelése? Mikor lesz kész?
Átlagosan egy kisebb 100-200 m2-es családi ház külső szigetelése 2-3 hét amivel számolhatunk. A kivitelezés során figyelembe kell venni az anyagok száradási idejét és nagyban befolyásolhatja az időjárás változás.

Szigetelőanyag! Milyet vásároljak?
Mindig az adott épület falazati anyagához és szigetelési igénynek megfelelőt. Hőszigetelés kivitelezőink egy átlagos családi ház külső szigetelése során eps (hungarocell), grafitos, kőzetgyapot alternatívákat szokott felajánlani. A lábazati xps szigetelés pedig mindegyik homlokzati szigetelési mód során a lábazaton használandó.

Családi ház hőszigetelés? Milyen időben?
A mai korszerű anyagoknak köszönhetően akár 0 Celsius fokig szigetelhetünk, de leginkább +5 és +25 Celsius fok között javasolt. Homlokzati vakolat felhordása (színezés) tűzö napon nem javasolt lehetőleg az épület árnyékos oldalán +25 Celsius fokig, vagy árnyékolással ellátva akár magasabb hőmérsékletig lehetséges!

Tényleg minél vastagabb annál jobb?
Nem válaszolható meg ilyen egyszerűen. A szigetelés, minél vastagabb annál jobb, de egy bizonyos vastagság telepítésénél, a ráfordított költség nem térül meg. 30 cm-es legyen EPS vagy Grafitos polisztirol, akár kőzetgyapot szigetelés, sokkal többe fog kerülni az anyag, mint amennyit a rezsiszámlán spórolunk. Ennél a vastagságnál a kivitelezéshez speciális, drágább kiegészítő anyagokat kell használni. A 2024-es évben 15-16 cm vastag külső szigetelés ajánlott a legtöbb családi háznál, ugyanakkor a padlásfödémnél a 20-25 cm-es vastagság. 

Miért fontos szigetelni házunkat?

 • nem pénzkidobás, hanem befektetés értéknövelő beruházás
 • tetszetős, tartós, időjárásálló homlokzati felület
 • rezsicsökkentés
 • energiamegtakarítás nyáron (klimatizálás)
 • energiamegtakarítás télen (fűtés) egyenletes hőérzet
 • hőhidak, páralecsapódások megszüntetése (penészedés)

Hol vállalnak hőszigetelő munkát a szakembereink?
Budapest teljes területén és a főváros 150 km-es körzetében.

Referenciáink: Budapest I, II, III, XV, XVI, XVII, XX, XXII kerületek, Érd, Budakalász, Budaörs, Vecsés, Monor, Pécel, Dunakeszi, Szentendre, Szada, Pilisvörösvár, Maglód, Pilisborosjenő, Tárnok, Bicske, Göd, Veresegyház, Dunaharaszti, Dunakeszi, Nagykovácsi, Üröm, Törökbálint, Páty, Biatorbágy, Gödöllő és környéke

A szigetelőanyagok összeállításában, figyelmet fordítunk a gyártók által előírt minimális anyagmennyiségek használatára, törekszünk a komplett szigetelő rendszerek forgalmazására.

Árajánlat adás 24 órán belül

Az épület valamint családi ház külső szigetelése nagyon fontos az energiahatékonyság és a komfort szempontjából. A jól megválasztott hőszigetelés segít csökkenteni a hőveszteséget és megszünteti, valamint megóvja az épületek szerkezeti elemeit a hőhidak kialakulásától. Hatékonyan tartja meg családi házunkban a hőmérsékletet, legyen tél, vagy nyár.

A megfelelő módon kivitelezett hőszigetelés tulajdonságai közé sorolható a hangszigetelés, aminek köszönhetően csökkenti a zaj behatolását.

A családi ház külső szigetelése előnyös tulajdonságai miatt sok szempontból kifizetődő befektetés. A kezdeti költségek magasabbak lehetnek a hőszigetelés kivitelezésekor, a hosszú távú energiamegtakarítások és a komfortérzet javulása későbbiekben kárpótolnak. Életminőségünk javulása mellett az épület értéke megnő.