REVCO EPS rendszerek

REVCO homlokzati szigetelés? Minden igényt kielégít!

A homlokzati hőszigetelés jelentősége a 80-as évek végétől kezdődik.

Különösen az Európai Uniós csatlakozásunk után kezdték hangsúlyozni. A 2006 óta nagy mértékben változtak az építésre vonatkozó jogszabályok, a hőszigetelési követelmények fokozatos szigorítása mellett sok új műszaki megoldás, új hőszigetelő anyag fajta is megjelent.  A magyar épületek. családi házak, társasházak nagy része energetikailag korszerűtlen. A követelmények száz év alatt csaknem a tizedére szigorodtak.

Hőszigetelő rendszer összeállítása:

  1. EPS 80 Polisztirol szigetelés (választott vastagságban)
  2. Polisztirol ragasztótapasz (FIX VARIO)
  3. Vakolaterősítő Üvegszövet háló 145g
  4. VARIO+ vékony vakolat
  5. PRIMER vakolat alapozó

A kivitelezés folyamán, mindenképpen használjuk a rendszerek rögzítéséhez dűbeleket. A megfelelő mennyiség 4-6db/m2. Forgalmazott fajták EJOT, Visimpex. A dűbelek elhagyása esetén, vihar által leszaggatott rendszerek helyreállítási költsége meghaladja, sőt többe kerülhet a rendszerek tényleges áránál. Ne kockáztasson!


Fontos a hőszigetelés, és a jó ár, amit nálunk megtalál!

Hazánkban és az egész Európai Unió területén egyre nagyobb figyelmet kapott energiatakarékosság. Energiafogyasztásunk nagy része épületeink, családi házunk fűtésére ill. hűtésére használjuk fel, hatalmas hővesztességgel távozik az épületekből, ezért nagyon fontos az épületek hőszigetelése.
A  falak külső szerkezeti részeinek hővesztesége nagy mértékben csökkenthető különböző hőszigetelő anyagok alkalmazásával.

REVCO EPS hőszigetelés.

Régi és új épületek, energetikai korszerűsítés keretében, nagy százalékban alkalmazott, egyszerű és elérhető, könnyen beépíthető megoldás.