Kőzetgyapot hőszigetelés homlokzatra

Kőzetgyapot hőszigetelés homlokzatra - Vakolható, légáteresztő hőszigetelő anyag

Igen nagymértékű fejlődés tapasztalható a kőzetgyapot hőszigetelés, azon belül a homlokzati felhasználásra készült termékek terén. A megnövekedett igények miatt, nagyon fontossá vált a minőség és a felhasználás szélesítése.

Miért válassza ezt az anyagot?

A nagy hőmérsékletnek ellenálló hőszigetelő anyag ami az esetleges tűz esetén, gátolja  a más helyiségekbe az átterjedést. Meghosszabbítja a tűzoltóknak azokat az értékes perceket amíg a helyszínre érhetnek. De nem csak ez a legfontosabb szempont.

Természet amire vigyáznunk kell!

Természetes alapanyagokból készül, nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, ellenáll a természeti korrózióknak, ( ezalatt az értendő: hogy az évek során során váltakozó évszakok igen nagy mértékben megterhelik a falak szerkezetét. Ugyan úgy dilatál mint bármi más anyag), és a csapadék okozta rothadásoktól védő pajzsként funkcionál.

Lecsökkenti a szerkezetekre jutó hőterhelések mértékét, ezáltal meghosszabbítja élettartamukat. Cégünk az PETRALANA, KNAUF ásványgyapot termékeket forgalmazza, hőszigetelő értékben kiválóak.

Fontos!

A használata során védőruházat, védőszemüveg ajánlott. A por átmeneti bőrviszketést okozhat, tisztálkodást lehetőleg hideg vízzel végezzük. A kicsomagolása lehetőleg a felhasználási területen történjen.