Hőszigetelő rendszer akció

A Hőszigetelő rendszer akció, kiváló termékekből összeállított bevonatrendszer!

Szigetelés akció! Miért ezt a fajta terméket válassza?

Hőszigetelő rendszer akció-ban választható méretek kedvező árban 2-30cm vastagságig. Kiválóan alkalmazható régi és új építésű épületek homlokzati hőszigetelés kivitelezési munkáihoz. Az ár/érték aránya teszi igen közkedvelt termékké webáruházunkban. Árérzékeny vásárlóknak ajánlott, minősége nem marad el a forgalomban található gyártók hasonló anyagaitól. Folyamatosan ellenörzött gyártás garantálja az állandó kiváló minőséget. Több 1000 vásárló elégedett az állandó akcióban forgalmazott rendszerünkel.

  • Polisztirol hablemez EPS H-80 (választott vastagságban) - 1m2
  • Polisztirol ragasztó 5kg/m2
  • Üvegszövet háló 145g/m2 sűrűségű - 1,1m2
  • 1,5-2mm REVCO NEO+ homlokzati vakolat - 2,3 - 2,5kg/m2
  • REVCO PRIMER homlokzati vakolat allapozó - 0,1L/m2

 

3 243 Ft -tól
3 621 Ft -tól
3 482 Ft -tól
3 955 Ft -tól
3 722 Ft -tól
4 289 Ft -tól
4 200 Ft -tól
4 956 Ft -tól
4 678 Ft -tól
5 623 Ft -tól
5 157 Ft -tól
6 291 Ft -tól
5 635 Ft -tól
6 958 Ft -tól
5 874 Ft -tól

Fontos tudni!

Az oldalon feltüntetett szigetelés összeállítások anyagszükséglete tájékoztató jellegű, a gyártó által minimális mennyiséggel számolva, kismértékben eltérhet a megadott mennyiség, (polisztirol ragasztó, vékonyvakolat) a munkavégzési technológiától és az alaptól függően.
Fa alapú lemez (pl.: OSB lap) hőszigetelésénél a polisztirol lapokat nem dagadó purhabbal, vagy ragasztás nélkül, a megfelelő méretű tárcsával és facsavarral kell a falhoz rögzíteni.

Hőszigetelő rendszer akció vásárlása esetén a rögzítéshez használni kell dűbeleket, amit a fal, és az esetleges régi vakolatrendszer vastagsága határoz meg. Legalább 4-5cm mélységig kell a falba befúródnia.
A kivitelezés közben, a felületi és környezeti hőmérséklet +5°C fölött legyen.
Ne alkalmazzuk, esős, párás, vagy ködös időben ha lehet tűző napon sem. Termékeinkhez a felhasználási javaslatban olvasható víz mennyiségén kívül más anyagot, hozzáadni nem szabad.

Kivitelezési technológia!

A mély-alapozóval átkent, kiszáradt felületre ragasztjuk fel az általunk vásárolt hőszigetelő lapokat. A polisztirol lapokat szélein majd középen pontszerűen több helyen ragasztóval be kell kenni, felhelyezése kötésben, szorosan illeszkedve egymáshoz!

A hőszigetelő lapok közötti esetleges hézagokba ragasztót ne kenjünk, mert hőhíd alakulhat ki ezeken a részeken. A polisztirol ragasztó száradása után ne felejtsünk el szigetelés tartó dűbelt használni, az éleket hálós PVC élvédővel ellátni.

A lapok felragasztása után az üvegszövet hálót (145g) a ragasztótapaszba kell beágyazni, ügyelve rá, hogy az üvegszövet gyűrődésmentes legyen, utána szükség szerint száradás után a felületet  át kell glettelni. A szövet felrakásánál ügyeljünk arra, hogy a találkozási pontokon legalább 10% átfedés legyen.

Fontos, hogy a glettelt felület egyenletes és sima legyen, a hálót a glettelés teljesen fedje. A teljesen megszilárdult felületre, hordhatjuk fel a színre kevert REVCO PRIMER alapozót. Befejező fázisként a megszáradt alapozóra hordhatjuk fel a REVCO NEO+ homlokzati vakolatot (szakértelmet igényel). Hosszú évekig tartós és tetszetős bevonatrendszert képezve épületünk homlokzatán.