Hőszigetelő rendszer akció | Akciós hőszigetelő rendszerek

A Hőszigetelő rendszer akció, kiváló termékekből összeállított bevonatrendszer!

Miért ezt a fajta terméket válassza?

A Hőszigetelő rendszer akció-ban választható méretek akár 30cm vastagságig. Kiválóan alkalmazható régi és új építésű épületek homlokzati hőszigetelés kivitelezési munkáihoz. Az ár/érték aránya teszi igen közkedvelt termékké webáruházunkban. Árérzékeny vásárlóknak ajánlott, minősége nem marad el a forgalomban található gyártók hasonló anyagaitól. Folyamatosan ellenörzött gyártás garantálja az állandó kiváló minőséget. Több 1000 vásárló elégedett az állandó akcióban forgalmazott rendszerünkel.


  • Polisztirol hablemez EPS H-80 (választott vastagságban) - 1m2
  • Polisztirol ragasztó 5kg/m2
  • Üvegszövet háló 145g/m2 sűrűségű - 1,1m2
  • 1,5-2mm REVCO NEO+ homlkzati vakolat - 2,3 - 2,5kg/m2
  • REVCO PRIMER homlokzati vakolat allapozó - 0,1L/m2

4 568 Ft -tól
5 032 Ft -tól
5 496 Ft -tól
5 728 Ft -tól
5 960 Ft -tól
6 424 Ft -tól
6 888 Ft -tól
4 104 Ft -tól
3 640 Ft -tól
3 408 Ft -tól
3 176 Ft -tól

Az anyagszükséglet tájékoztató jellegű, kismértékben, eltérhet a megadott mennyiségtől, a munkavégzési technológiától és az alaptól függően.
Fa alapú lemez (pl.: OSB lap) hőszigetelésénél a polisztirol lapokat nem dagadó púrhabbal, vagy ragasztás nélkül, a megfelelő méretű tárcsával és facsavarral kell a falhoz rögzíteni.

Kivitelezési technológia!

A mélyalapozóval átkent, kiszáradt felületre ragasztjuk fel az általunk vásárolt hőszigetelő lapokat. A polisztirol lapokat szélein majd középen pontszerűen több helyen ragasztóval be kell kenni, felhelyezése kötésben, szorosan illeszkedve egymáshoz!
A hőszigetelő lapok közötti esetleges hézagokba ragasztót ne kenjünk, mert hőhíd alakúlhat ki ezeken a részeken. A ragasztótapasz száradása után ne felejtsünk el szigetelés tartó dübelt használni, az éleket Hálós PVC élvédővel ellátni. A lapok felragasztása után az üvegszövet hálót (145g) a ragasztótapaszba kell beágyazni, ügyelve rá, hogy az üvegszövet gyűrődésmentes legyen, utána szükség szerint száradás után a felületet  át kell glettelni. A szövet felrakásánál ügyeljün arra, hogy a találkozási pontokon legalább 10% átfedés legyen. Fontos, hogy a glettelt felület egyenletes és sima legyen, a hálót a glettelés teljesen fedje. A teljesen megszilárdúlt felületre, hordhatjuk fel a színre kevert REVCO alapozót. Befejező fázisként a megszáradt alapozóra hordhatjuk fel a REVCO NEO+ homlokzati vakolatot (szakértelmet igényel). Hosszú évekig tartós és tetszetős bevonatrendszert képezve épületünk homlokzatán.

Fontos tudnivaló!

Hőszigetelő rendszer akció vásárlása esetén a rögzítéshez használni kell dűbeleket, amit a fal, és az esetleges régi vakolatrendszer vastagsága határoz meg. Legalább 4-5cm mélységig kell a falba befúródnia.
A kivitelezés közben, a felületi és környezeti hőmérséklet +5°C fölött legyen.
Ne alkalmazzuk, esős, párás, vagy ködös időben ha lehet tűző napon sem. Termékeinkhez a felhasználási javaslatban olvasható víz mennyiségén kívül más anyagot, hozzáadni nem szabad.