Lábazati polisztirol

Lábazati polisztirol ahogy mindenki ismeri XPS

A lábazati részek hőszigetelése, nagyon fontos területe épületünknek . A lábazat és a pince falazat a legjobban kitett része a természeti korrózió káros hatásainak. Az XPS ami lábazati és pincefal hőszigetelés kialakításához fejlesztett és gyártott termék, extrudált lemez ami csekély vízfelvételre képes. A hőszigetelő értéke kiváló. Tehát vékonyabb vastagság is elég a kívánt hatás elérése érdekében.

A lábazati polisztirol kiváló választás a ház hőhatékonyságának javítására, a penész és a penészképződés megakadályozására, valamint a lábazat védelmére. Ha fontolgatja a beszerzését, és bizonytalan a megfelelő vastagság kiválasztásában, hívjon minket telefonon, vagy küldjön e-mailt szívesen segítünk Önnek.

A lábazati polisztirol számos előnnyel jár, többek között:

  1. Az XPS megakadályozza a hőveszteséget a lábazati és a pincefalakon így csökkenthető a fűtési és hűtési költség.
  2. Gátolja a nedvesség felhalmozódását a falakon, ami penész- és penészképződéshez vezethet. Az XPS lapok zárt cellás szerkezettel rendelkeznek, amely megakadályozza a víz beszívódását. Ez teszi őket ideálissá olyan épületszerkezeti részeknek, ahol nedvességnek vannak kitéve, például a lábazatok szigetelésénél.
  3. Kiváló hőszigetelő képesség. Használható talajszint alatt vízszigeteléssel védetten. Könnyűek és könnyen kezelhetők, így a telepítés egyszerű.
  4. Különféle vastagságokban illetve méretekben kaphatók, így számos különböző felülethez használhatók.

Alkalmazási területek:

  1. Lábazati szigetelés: Az XPS lapok egyik leggyakoribb felhasználási területe. A lábazat a ház azon része, amely a leginkább ki van téve a nedvességnek, ezért fontos, hogy megfelelően legyen szigetelve. Az XPS lapok segítenek megakadályozni a hőhidak kialakulását is.
  2. Lapos tetők és sima tetők szigetelésére.
  3. Padlószigetelésként, különösen olyan helyiségekben, ahol fontos a jó hangszigetelés, mint például a hálószobákban vagy a stúdiókban.