Hőszigetelő rendszer akció

A Hőszigetelő rendszer akció, kiváló termékekből összeállított bevonatrendszer!

Miért ezt a fajta terméket válassza? 60 színben választható azonos áron. A Hőszigetelő rendszer akció-ban választható méretek akár 30cm vastagságig. Kiválóan alkalmazható régi és új építésű épületek homlokzati hőszigetelés kivitelezési munkáihoz. Az ár/érték aránya teszi igen közkedvelt termékké webáruházunkban. A Terra termékcsalád, árérzékeny vásárlóknak ajánlott, minősége nem marad el a forgalomban található gyártók hasonló anyagaitól. Folyamatosan ellenörzött gyártás garantálja az állandó kiváló minőséget. Több 1000 vásárló elégedett az állandó akcióban forgalmazott rendszerünkel.

Tipp!

Az anyagszükséglet tájékoztató jellegű, kismértékben, eltérhet a megadott mennyiségtől, a munkavégzési technológiától és az alaptól függően.
Fa alapú lemez (pl.: OSB lap) hőszigetelésénél a polisztirol lapokat nem dagadó púrhabbal, vagy ragasztás nélkül, a megfelelő méretű tárcsával és facsavarral kell a falhoz rögzíteni.

A hőszigetelő rendszer akció öszzeállítása:

 • Polisztirol hablemez EPS H-80 (választott vastagságban) - 1m2
 • Polisztirol ragasztó Terra - 5kg/m2
 • Üvegszövet háló 145g/m2 sűrűségű - 1,1m2 1,5-2mm
 • Terra homlokzati vakolat - 2,3 - 2,5kg/m2
 • Terra homlokzati vakolat allapozó - 0,1L/m2

Kivitelezési technológia!

A GRUND TT mélyalapozóval átkent, kiszáradt felületre ragasztjuk fel az általunk vásárolt hőszigetelő lapokat. A polisztirol lapokat szélein majd középen pontszerűen több helyen ragasztóval be kell kenni, felhelyezése kötésben, szorosan illeszkedve egymáshoz!
A hőszigetelő lapok közötti esetleges hézagokba ragasztót ne kenjünk, mert hőhíd alakúlhat ki ezeken a részeken. A ragasztótapasz száradása után ne felejtsünk el szigetelés tartó dübelt használni, az éleket Hálós PVC élvédővel ellátni. A lapok felragasztása után az üvegszövet hálót (145g) a ragasztótapaszba kell beágyazni, ügyelve rá, hogy az üvegszövet gyűrődésmentes legyen, utána szükség szerint száradás után a felületet át kell glettelni. A szövet felrakásánál ügyeljün arra, hogy a találkozási pontokon legalább 10% átfedés legyen. Fontos, hogy a glettelt felület egyenletes és sima legyen, a hálót a glettelés teljesen fedje. A teljesen megszilárdúlt felületre, hordhatjuk fel a színre kevert GRUND TT alapozót. Befejező fázisként a megszáradt alapozóra hordhatjuk fel a Terra homlokzati vakolatot (szakértelmet igényel). Hosszú évekig tartós és tetszetős bevonatrendszert képezve épületünk homlokzatán.

Fontos tudnivaló!

Hőszigetelő rendszer akció vásárlása esetén a rögzítéshez használni kell dűbeleket, amit a fal, és az esetleges régi vakolatrendszer vastagsága határoz meg. Legalább 4-5cm mélységig kell a falba befúródnia.
A kivitelezés közben, a felületi és környezeti hőmérséklet +5°C fölött legyen. Ne alkalmazzuk, esős, párás, vagy ködös időben ha lehet tűző napon sem. Termékeinkhez a felhasználási javaslatban olvasható víz mennyiségén kívül más anyagot, hozzáadni nem szabad.

Miért tőlünk?

 • Kiváló szakmai háttér
 • A webáruházban megvásárolható hőszigetelő anyagok, az éptőipari piacon vezető gyártók termékei.
 • Kiváló hőszigetelés.
 • Megfizethető árak!
 • Gyors Házhoz szállítás, akár 48 óra alatt.
 • Évente eladott több 1000m2 Hőszigetelő rendszer.
 • Nekünk nagyon fontos, hogy Ön elégedett legyen.

házhoz szállítás

 • Szállítás saját futár autóinkkal.
 • KINGSTONE Budapesten és Pest megyében megrendelés esetén a szállítás költség 15.000Ft +Áfa,a megrendelt termékek fajtájától és mennyiségétől függően.
 • BAUMIT Hőszigetelő rendszer min.100m2 megrendelése esetén Országosan ingyenes.
 • A Pest megyén kívüli szállítás 140Ft/km +Áfa oda vissza számolva.
 • A szállítás a pakolási díjat nem tartalmazza, a díjazás csak a kiszállításra érvényes, pakolás esetén a díjazás megállapodás alapján.

Kulcsrakész kivitelezés

Budapesten és Pest megyében. Prémium minőségű ingatlanok, tervezése és kivitelezése Garanciával.

Exaház Kft

1148 Budapest Egressy út 27-29 (Mandala Kert)

Weboldal: kulcsrakesz.hu

Gyémánt takarító szolgálat

A ragyogó tisztaságért!

Felújítás utáni nagytakarítás? Nincs ideje?

Cégünk minden esetben egyedi árajánlatot ad, természetesen ingyen. Amennyiben Önnek felújítás utáni nagytakarításra lenne szűksége, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

Hétfő-Vasárnap 0-24h

06-30-558-1541, 06-30-232-3632

Weboldalunk >>