Otthonfelújítás Homlokzati hőszigetelés támogatás 2024

Otthonfelújítási program 2024

A homlokzati hőszigetelés meghatározó eleme lesz a 2024-es otthonfelújítási támogatásnak. Mint a 2021- 2022 évben hatalmas segítséget ad az ingatlan tulajdonosoknak, hogy állami támogatást vehessenek igénybe. Pályázati pénzzel kiegészítve újíthassák fel otthonaik hőszigetelését, kiadásaik csökkentésére, energiahatékonyság növelésére. A hoszigetelorendszer.com (MAGYAR-Festék Kft) csapata segítséget nyújt Önnek hogy a családi ház homlokzat felújítási munkálatai, megfeleljen, és megkapja a legnagyobb elérhető támogatást. A 2024-es szigetelő anyag árakról az űrlap kitöltésével tájékozódhat.

Körvonalazódik a 2024-es lakásfelújítási támogatás

2024 első negyedévében, indulhat az új otthonfelújítási program, amely a CSOK Plusz kísérőjeként, az energiahatékonyság növelés, és a lakhatási körülmények javítását célozza meg. Jelenleg tíz ingatlantulajdonosból nyolc homlokzati szigetelés valamint energiahatékonysági felújítást végezne el épületén. Az ÉVOSZ javaslata szerint a vissza nem térítendő támogatások helyett, a kamattámogatott hitelkonstrukciót vezetne be. A Gazdaságfejlesztési (Minisztérium (GFM) elismerte, hogy a 2024 otthonfelújítási program lehetséges folytatása egyeztetések folynak. Döntés még nem született. forrás:Index)

Hőszigetelő anyag árak 2024

Az előrejelzések szerint 2024-ben nem lesz drasztikus áremelkedés az építőanyagok területén, mivel az építőanyag kereskedőknél a kereslet nem éri el a 2021-es szintet. Előre láthatóan a kormányzati támogatások hatására az árak emelkedni fognak 2023-hoz képest. Az építőanyag-gyártók és -kereskedők áremelések helyett akciókkal, kedvezményekkel próbálják kiszolgálni a megmaradó keresletet. A szigetelés ár alakulásában jelentős szerepe lesz a forint–euró árfolyam alakulásának, valamint az alapanyag- és energiaáraknak.

Ajánlat kérés itt

Otthonfelújítási támogatás mire vehető igénybe 2024-ben?

A pontos részletek még nem ismertek de a felvehető támogatások a következő képen alakulhatnak. Fő célterületek homlokzati szigetelés, nyílászárók cseréje, födém hőszigetelése. 

  • A várható támogatás kamattámogatott hitel formájában lesz elérhető

A pályázatok során az energiahatékonyság javítása, és a megújuló energia felhasználásának növelése lesz a cél.

Készüljünk fel! Időben lépjünk

A lakásfelújítási támogatás 2024-ben megfelelő partnerek, kivitelező szakember kiválasztásával, és a megfelelően és időben elkezdett előkészületekkel a felújítás sikeres lehet. A hoszigetelorendszer.com és a homlokzatihoszigeteles.hu weboldalak hőszigetelő anyag kínálata, kivitelező partnerhálózata minden szükséges lépést, biztosítva, hogy a kivitelezés és a felhasznált anyagok elérhető legjobb áron, és minőségben jussanak el vásárlóinkhoz.